středa 10. ledna 2018

Deka s motivem koně

Zde najdete všechny druhy dek pro koně přehledně rozdělené do podkategorií. Aby jste našli rychle deku, kterou potřebujete, doporučujeme využít v jednotlivých podkategoriích filtrování, například dle délky zad. S výběrem deky pro koně Vám rádi pomůžeme, napište nám třeba přes messenger. V zimě zahřeje, v létě si na ni zase můžete sednout doma, při výletu nebo v parku.


Motiv je na deku tištěn metodou, která spočívá v tepelně-chemickém procesu, při kterém se barvivo dostává do struktury vlákna (thermo sublimace).

Piercing do pupíku s motivem koně. Deka Micro 75x100cm dětská s výšivkou Deka Micro je jemná na dotek, velmi hřejivá s hustým vlasem, s ozdobně vyšitým dětským motivem , motiv nemusí odpovídat vyobrazení. Jednoduchá údržba, praní na 30°v automatické pračce. Navázali jsme spolupráci s americkým výrobcem The Mountain, především díky kvalitě a originalitě produktů.


Trička jsou ekologická a mají dlouhou životnost. Je vhodná pro odpočinek, ale lze ji využít i jako letní přikrývku. Deka s motivem koně je oboustranná, velice příjemná na dotek, hebká a hřejivá.


Lehká síťová deka chránící koně proti hmyzu.

Má přední zapínání a křížové zapínání pod břichem. Nabízíme pouze koňské deky z kvalitních a odolných materiálů zajišťující koni volný a pohodlný pohyb. Fleecová deka s originálním motivem Potisk se nachází na vrchní straně deky.


Spodní strana je čistě bílá. Tento motiv nabízíme ve dvou velikostech a to 150x120cm nebo 190x140cm. Je vyrobena z měkkého, příjemného materiálu mikrofleece.


Vyniká povrchovou úpravu proti tvoření žmolků. Deka Koně (Rozměr : 1x 1cm). Herding deka s motivem koně alternativy - Heureka.


Vybírejte si Deky na koně podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Deky na koně slouží k ochraně při špatném počasí, chladu, vysokému teplu nebo obtížnému hmyzu. Námi nabízené deky jsou vyrobeny z příjemných materiálů, které jsou díky jejich vlastnostem určeny pro celodenní nošení. Při výběru vhodné deky pro vašeho koně se vždy řiďte rozměrem od kohoutku až po kořen ocasu.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hřejivá fleecová deka s moderním potiskem.

Porovnání cen deka s motivem koni, srovnání cen deka s motivem koni na portálu HLEDEJCENY. Velmi kvalitní a nepromokavá výběhová deka s prodloužením na krk pro koně určená do. Dětská deka z červeného flísu s motivem pejska.


Fleece má úpravu proti žmolkování - microantipeeling. Tato kojenecká deka má široké uplatnění a bude Vaším společníkem po celý. Hnědá deka s motivem koní - dumdekorace.


Viac informácií Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke Hrubé deky 1x 210cm - akrylové používateľa Dumdekorace. Voděodolná zateplená deka se záševkami u předních nohou pro volnější pohyb koně v těch. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Fleesová deka s motivem koně na pastvě.


Přicházíme s osvědčenými TIPY, jak se děti zabaví sami, jak si. V naší nabídce najdete klasické odpocovací deky i odpocovací deky s krkem, které velmi dobře přiléhají na prsou koně. Vybírat můžete od lehkého a prodyšného materiálu po silný kvalitní fleece v široké škále barev, v provedení jak bez, tak s křížovým zapínáním. K čemu slouží odpocovací deka ? Kvalitní fleecová deka s motivem ohnivého koně , rozměr 200×1cm.


Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky