pátek 19. ledna 2018

Primátorka pod terasami

Uvítá Vás zde příjemná obsluha a jistě si vyberete z naší nabídky výborné kuchyně. V naší restauraci můžete pořádat své firemní akce a večírky - k dispozici jsou Vám dva. Nabídka jídel a nápojů restaurace Pod Terasami Hradec. Polední menu restaurace Pod Terasami Hradec Králové. Restaurace Pod Terasami Hradec Králové nabízí ideální.


Primátorka Pod Terasami , Hradec Králové, Czech Republic.

Uvítá vás zde příjemná obsluha a jistě si vyberete z nabídky výborné kuchyně. Nabízí zde i speciální piva Primátor, které si můžete vychutnat v příjemném prostředí vkusně a. Nikdy moc recenzi nepíšu jsem z oboru, a. Navštívili jsme dnes restauraci s použitím. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Kč Nabídka 1hodnocení O restauraci Přílohy a omáčky Než si začnete vybírat jídlo, ověřte si,. Vynikající jídla a piva Primátor pod terasami. Ochutnejte grilovaná masa a české tradiční recepty, která jsou ozdobou jídelníčku.


Provozujeme restauraci s nabídkou teplých i studených jídel či alkoholických a nealkoholických nápojů, předkrmů, polévek, pokrmů z lososa, salátů, těstovin, gnocchi, rizota, české kuchyně, steaků, dezertů, likérů a točeného piva značky Primátor.

Nabízíme i speciální piva Primátor, které si můžete vychutnat v příjemném prostředí vkusně a svěže zařízeného interiéru. Máte s touto restaurací dobré nebo špatné zkušenosti? Napište hodnocení služeb, prostředí, personálu a především jídla a podělte se o Váš názor s ostatními.


Skip navigation Sign in. K dispozici je široká nabídka vynikajících jídel. CZK Offer 1reviews About restaurant Daily menu 25. Naše restaurace se nachází naproti severním terasám historického. O valentýnském víkendu zde budou servírovat koncentrovanou lás.


Rozvoz jídel z grilu- Hradec Králové. Na grilu se dá připravit téměř cokoliv. Různé druhy masa, zeleniny, sýrů a další lahodné pokrmy. Grilované dobroty jsou často doplňovány chutnou přílohou, například hranolky, či americkými bramborami.


Nepoužíváme předpřipravené šablony, ale vytváříme rádiové spoty přesně na míru klienta. Dokážeme vytvořit pro klienta i tzv. Nabídka piv: Primátor English Pale Ale, Primátor 11°, Primátor Weizenbier, Primátor 12° Premium, Primátor 10°, Primátor Stout, Primátor IPA, Primátor Tchyně IPL, Primátor 21° Rytířský, Primátor 10° Antonín, Primátor 16° Exkluziv, Primátor 24° Double, Primátor Nealko, Primátor 12° Premium Dark, Primátor 13.


Typická je pro ni pestrá mezinárodní kuchyně , používání výhradně kvalitních a čerstvých surovin a práce se sezónními produkty. V Primátorce umí i výborný externí catering ve spolupráci s Express catering. This is a free and comprehensive report about podterasami.


This website hosted on United States to the world.

Be ready to pay CZK 1- 3for a meal. Rezervujte ubytování online. Penzion Čapkův statek Hořičky. Fotografie Pohled z ulice. Primatorka Pod Terasami Vytvořte ze svých fotek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky