čtvrtek 25. ledna 2018

Sencor ssm 1100

Sencor ssm 1100

A modern design hasznos funkciókkal ötvözve kiemelkedővé teszi a kategóriájában. Modern design és hasznos funkciók teszi fel a kategóriájában. Nekonečné kombinace surovin, rychlá příprava a jednoduché ovládání jsou základními znaky tohoto pomocníka do kuchyně.


Sencor ssm 1100

Veškeré informace o produktu. Stačí naplnit sendvič vším co máte rádi. Infinite ingredient combinations, quick preparation and easy controls - those are the basic features of this great kitchen helper. Automatikus hőfokszabályzás Könnyen. Moderný dizajn v kombinácii s užitočnými funkciami ho robí špičkou vo svojej triede.


Délka síťového kabelu je cm. Sencor Szendvicssütő, gofrisütő boltok, képek. Další výhodou je nepřilnavý povrch pečících ploch, které se velmi snadno čistí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Aby ste si ráno pochutili na teplých raňajkách, nemusíte vstávať o desiatky minút skôr. Abyste si ráno pochutnali na teplé snídaní, nemusíte vstávat o desítky minut dříve.


Snadno čistitelné pečící plochy díky nepřilnavé povrchové úpravě. Dĺžka sieťového kábla je cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky