čtvrtek 25. ledna 2018

Odrazné desky

Jednodušší desky jsou pouze dvoustranné, např. Odrazné desky jsou v podstatě odrazné plochy o různých velikostech, tvarech a barvách. Typické odrazné desky vypadají tak, jako na obrázku níže.


Zde nalenete nabídku ramen pro uchycení odrazné desky : Držáky odrazných desek. Pokud v ateliéru, či při focení venku raději používáte odrazné panely, pak je naleznete zde: široká nabídka odrazných panelů za rozumné ceny. Ceny odrazných desek od Photon Europe jsou vždy v nejlepším poměru s kvalitou.

Nejběžnější variantou bývají desky označené „in 1“ (pět v jednom), kdy máte v rámci jedné desky k dispozici hned pět různých povrchů. Nejčastěji odrazné desky využijete při fotografování portrétů nebo také v makrofotografii a produktové fotografii. Povrchy odrazných desek. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


MANFROTTO, FOMEI a dalších. Planparalelní deska je deska (obvykle skleněná), jejíž obě strany jsou přesně rovinné a vzájemně rovnoběžné. Světelný paprsek, který dopadá na planparalelní desku se láme dvakrát, jednou při vstupu do planparalelní desky a jednou při výstupu z planparalelní desky.


Na výběr máte z mnoha různých povrchů, od zlaté až po černou.

Lze si je snadno vytvořit svépomocí, ale klidně můžete využít nabídku mnoha obchodů s fotografickým příslušenstvím. Vhodné pro vytvoření požadovaných světelných podmínek. Zatímco ve fotostudiu jsou nezbytnou součástí výbavy, v exteriéru plní roli vítaného pomocníka. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Na této stránce najdete levné odrazné desky , respektive všechny odrazné desky seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Naše zásilky tak chodí na druhý den (při objednání do 14:00).


Odrazové dosky sú veľmi obľúbené a veľmi často používané medzi fotografmi. Ako už napovedá názov, slúžia na odraz a modifikáciu existujúceho svetla. V dnešnom videu si ukážeme. Jde o desky vyrobené z materiálu s vysokým leskem a odrazivostí světla, kterými je možné do scény vracet přírodní světlo odrazem.


Výhodou tohoto řešení je nejen to, že nepotřebujeme žádnou energii na vytváření umělého světla, ale navíc je světlo přirozené, má stejnou barvu i charakteristiku jako okolní světlo, takže se s ním velmi dobře pracuje. Při použití této sady odrazných desek nepotřebujete asistenta. Odrazná deska obsahuje tyto barvy: zlatá,stříbrná,bílá,černá a průsvitová pro změkčení světla. Držák odrazné desky na stativovou tyč.


Pasuje na všechny klasické studiové stativy. Odrazové desky 2-in-jsou univerzální odraznou sadou, která se skládá z vypínací – skládací pružiny s odrazovou látkou. Odrzová látka je z každé strany jiná.

Kruhová a oválná deska je snadnou variantou pro cestování, protože vypínací pružinu můžeme složit do menších kruhů. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Tato deska z jehličnatých stromů má oproti klasickému typu s rovnými stranami takzvané pero a drážku, díky kterým do sebe jednotlivé hrany snadno zapadnou a tvoří tak mnohem solidnější celek i při obložení rozsáhlejších ploch.


Odraznou desku oceníte jak v ateliéru, tak v exteriéru. Díky několika druhům povrchů se jedná o velice univerzálního pomocníka pro většinu vašich projektů. Prodávané odrazné desky obsahují difuzor (změkčení světla), odraznou stříbrnou, jemně zlatou a bílou a také černý povrch.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky