úterý 23. ledna 2018

Stolní šlehač

V této části nastíníme i výhody, nevýhody a určení ostatních mixérů. Pokud vás zajímá podrobný návod jak je vybrat, přečtěte si i články Jak vybrat stolní mixér, Jak vybrat kuchyňský robot, Jak vybrat tyčový mixér nebo Jak vybrat smoothie maker. Ruční šlehač je určený na šlehání a. W, 1 l, Regulace rychlosti, Drcení ledu. V naší nabídce najdete všechny dostupné typy mixérů – od těch tyčových a ručních až po větší stolní mixéry.


Mohou zde totiž nahradit kuchyňské roboty.

Příprava chutných domácích bábovek, koláčů nebo chleba nebyla nikdy jednodušší. Skutečný pomocník v kuchyni, který pracuje bez doteku lidské ruky. Umožňují nám v kuchyni připravovat vše od dortů a cukroví, přes ovocné džusy až po zpracování ovoce a zeleniny. Pokud však mixujete častěji a ve větším množství, nebo jste milovníky ovocných smoothie, měl by vaši kuchyňskou linku zdobit i kvalitní stolní mixér. Skvělou volbou je třeba oblíbený stolní mixér ETA Vital Blend s extra silným motorem, který rozseká a rozmixuje i ty nejtvrdší potraviny.


Tak autentický a tak perfektně provedený! To je stolní šlehač s výměnnými metličkami, který vydává hravé zvuky a září světly. Je velký dvacet centimetrů a vaše dítě si s ním jistě skvěle vyhraje.

Stolní šlehač je určen všem dětem od tří let. Znovu objevte sílu ovoce a zeleninu a pomocí inteligentních mixérů Tefal naplňte svůj den energií. Ovocné džusy, koktejly, mléčné koktejly nebo domácí polévky a omáčky, vše je možné! Od minimixérů až po mixéry, které vám dokonce i uvaří, je čas začít mixovat!


Otočná mísa je z nerezové oceli. Dále je zde možnost nastavení rychlosti, na výběr máte ze 6ti možných rychlostí a. Tyčový mixér je ideální na krémové polévky a omáčky. Díky vysokému výkonu dokáže perfektně mixovat a drtit led.


Větší hmotnost zajistí stabilitu i při nejvyšší použité rychlosti. Mixovací nádoba o objemu l je vyrobena z tepelně odolného skla. Způsob užití – je nutné zvážit, jak často budete mixér ( šlehač ) potřebovat a která z daných typů by byl pro vás vhodnější (tyčový mixér, stolní mixér – šlehač , ruční šlehač ) Příkon – zde platí velmi jednoduché pravidlo (čím vyšší, tím lepší).


Pokud mixér používáte častěji, rozhodně si. Ať už potřebujete nejlepší šlehač s mísou nebo tyčový mixér na smoothie, určitě se podívejte na stránky FAVI. Pořiďte si u nás skvělého pomocníka do kuchyně. Jsou určeny pro přípravu nápojů z ovoce a zeleniny. Mixéry na smoothie jsou druh stolního mixéru.


Potraviny rozmixují jemněji. Drtiče a sekáčky slouží k nasekání cibule, bylinek či masa.

Tenhle typ šlehače je poměrně robustní a jen tak se vám nepřevrhne. Můžete do něj vložit suroviny, které chcete, zapnout a věnovat se něčemu jinému. Nevýhodou tohoto šlehače je jeho velikost a hmotnost. Pokud nemáte dostatek místa na to, abyste.


Rozebereme si ruční šlehače, tyčové mixéry, stolní mixéry kuchyňské roboty a smoothie makery, dozvíte se jejich výhody, nevýhody, a komu budou nejvíce vyhovovat. Díky Vašemu novému ručnímu mixéru objevte znovu potěšení z pečení domácího pečiva. Našlehejte vaječné bílky, krém, uhněťte těsto na chléb, Váš ruční mixér je Vaším nepostradatelným partnerem pro pečení!


Hodnocení produktu:. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky