úterý 16. ledna 2018

Guzzanti gz 48

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Technológia chladenia je bez použitia kompresora či.


Guzzanti gz 48

Technologie chlazení bez použití kompresoru či ventilátoru nemá vibrující části, takže vás nebude ničím rušit ani za úplného ticha. Lednička je založena na termoelektrickém chlazení, které je distribuováno ventilátorem, není tedy nutný hlučný kompresor. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


GUZZANTI GZ-kainų palyginimas (pardavėjų 4), atsiliepimai. Vnútorný priestor chladničky je prispôsobený tak, aby ponúkal maximálny priestor. Chladnička je založená na termoelektrické chladenie, ktoré je distribuované ventilátorom, nie je teda nutný hlučný kompresor. Colour of product: White, Number Of Shelves.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Free Shipping Available.


Guzzanti gz 48

Spotřebič disponuje celkovým využitelným objemem l, a proto do něj uložíte nezbytně nutné množství potravin vhodných ke zchlazení. Termoelektrický chladicí systém bez kompresoru a bez vibrací, bez hluku, možnost záměny otevírání dvířek, bez kompresoru, bez CFC, en. E, hlučnost 30dB, termostat, LED osvětlení, kapacita l,. Mechanikus vezérlés, termosztát, belső világítás!


Ft Utolsó darab ezen az áron! Raktáron – Átvehető akár: holnap Mikor kapom. Guzzanti GZ , biela. Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.


Guzzanti gz 48

Vynechať z lightbox minibar chladiace. Olcsó GZMinihűtők árak, akciók. Umístění mrazícího prostoru: nemá mrazící prostor Objem celkel Objem chladničky: l Všechny parametry. Rychlovarná konvice z kvalitní nerezové oceli o objemu l. Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha!


Aktuális Gz ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Termochladicí bezkompresorová prosklená vitrína (minibar) s vnitřním LED osvětlením, vhodná pro hotely, penziony, kanceláře, vnitřní objem je rozdělený jednou drátěnou policí, ruční odmrazování, mecha. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky