pondělí 22. ledna 2018

Červené kelímky

Balení obsahuje kelímků. Objem kelímku je 2ml. Kelímky se hodí na jakoukoliv oslavu. Skvěle doplní Víš stůl. Skladem více než ks.


Jednorázové výplachové kelímky barevně korespondující s ostatním materiálem zn.

Originální plastové party kelímky oživí každou Vaši párty! Americký party styl na každé vaší akci! DIAMANT Special Vysoce kvalitní, izostaticky lisované kelímky pro nízkoteplotní aplikace s výbornou tepelnou vodivostí a odolností proti chemickým atakům. Ideálně vhodné pro tavení a. Vhodné pro nápoje do 80°C Barvy: černé, červené , růžové, purpurové, limetkové, zelené, fialové, žluté - Ø dna mm - Ø hrdla 70. Tento doplněk se skvěle hodí na klučičí nebo pirátskou párty.


Velikost si můžete v rámci objednaného množství nakombinovat. Aktuálně máme modré, průhledné, červené , růžové, černé a zelené kelímky. Barvy bohužel není možné vybírat z důvodu omezeného množství skladových zásob.

Jak probíhá odeslání kelímků zpět? Prodávame vratné plastové kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Narazit můžete hlavně na modré, růžové, černé a červené , ale v oběhu máme i zelené a průhledné. Barevné papírové kelímky - Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky , brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti.


Beer-Pong červené kelímky 4l. Pronájem Párty stanu na vaší akci. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky.


Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Free Shipping Available. V balení najdete kusů kelímků o objemu 2ml.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Stáhnout Plastové kelímky levné fotky z nejlepší agentury stock fotografií rozumné ceny miliony prémiových, vysoce kvalitních, royalty-free stock fotografií, snímků a obrázků. Metalické červené kelímky ks, x cm.


I jednorázové stolování může působit luxusně a noblesně. Na latté, capuccino, espresso i horkou čokoládu s kopou šlehačky. Malý vratný kelímek o celkovém objemu 2ml nabízíme v průhledné, černé, zlaté, červené a růžové barvě.

Jediný vratný kelímek z plně recyklovatelného materiálu nahradí až 4jednorázových. Praktické balení do domácnosti. Kvalitní plastové barevné kelímky na nápoje.


Rozměry: Ø dna mm, Ø hrdla mm, výška mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky