pondělí 8. ledna 2018

Retro lednička

Velké retro lednice nabízí dostatečně velký užitný objem. Designové provedení je přesně takové, jaké bychom mohli od retro výrobku očekávat. Hlučnost dosahující pouhých dB nebude nijak rušit ani v pozdních nočních hodinách. Musíte se dobře rozmyslet, jestli skutečně lednici v retro stylu chcete.


Originální design ledniček samozřejmě neubral na jejich funkčnosti. Najdete u nich tedy vše, co u klasických lednic, akorát se špětkou té barvy navrch.

Lednička Amica VT 8AM s externím madlem zajistí pohodlí a úsporu energie díky systému automatického odmrazování chladicí části. Navíc budete mít vždy perfektní přehled o stavu potravin díky úspornému LED světlu. Její retro lednice jsou stylové a také barevné, můžete se tedy těšit i na nejrůznější barevné mutace, které kuchyň rozjasní a dají jí naprosto novou podobu. Ionizátor neutralizuje veškeré pachy a stará se o eliminaci bakterií a plísní.


Nulová zóna je speciální prostor, ve kterém si regulujete teplotu i vlhkost. Retro lednička s mrazákem nabízí i další funkce. Retro chladničky neosmysliteľne patria do retro kuchyne.


SMEG vzdává hold stylu let: poutavé zaoblené tvary a světlé barvy našich spotřebičů z nich dělají vlastní pokračování retro kultu.

Design ve stylu Vintage , s dlouhým seznamem barevných variant, dělá z chladniček z kolekce Retro jeden z ústředních prvků vašeho domova. Jako designový kousek jej můžete umístit kamkoliv chcete. Snad do vaší romantické kuchyně, městského šik hnízdečka, nebo funky podkrovního bytu. Každá chladnička z kolekce Retro je.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nová image s moderní technologií. Na první pohled zaujme Retro Lednice Gorenje svými zaoblenými rohy. V druhé řadě překvapí ekonomické parametry a šetrnost k životnímu prostředí. Zákazníci si vyberou z kolekcí Chic, Vintage nebo Funky.


Jak jsme si již jednou řekli, hlavní předností retro lednic je jejich vzhled a jedinečný design. Tyto lednice jsou totiž veskrze unikátní a pro domácnost jsou vskutku ozdobou. Na rozdíl od běžných lednic, tyto si přímo zakládají na tom, že musí být vidět a člověk si jich již na první pohled musí. Kvalitní lednička zajistí, že vaše potraviny zůstanou dlouho čerstvé. Jaký ale zvolit objem a jaké provedení?


Ledničky jsou v provozu hodin denně, takže jak vybrat, abychom na provozu nezaplatili zbytečně mnoho peněz?

Výsledkem výzkumu Smeg je trendy styl chladniček, jejichž estetika osloví všechny, ať už dáváte přednost minimalistickému a rigoróznímu designu z oceli nebo stříbrným modelům Side - by - side, modelům z nerezové oceli nebo barevným kultovním ikonám 50s retro modelům. Ledničky Gorenje kombinují atraktivní design a přijatelnou cenu. Samozřejmě i tyto lednice jsou vybaveny mnoha technologiemi jako SuperCool, které zajišťuje rychlé zchlazení, nebo FastFreeze pro rychlé zmrazení.


Chladničky Gorenje jsou také velmi oblíbené díky mnoha variacím retro designu, které nabízejí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky