středa 17. ledna 2018

Cukřenka a mléčenka

Důležitým doplňkem při popíjení kávy jsou mléčenky a cukřenky. Bez nich by to snad ani nešlo. Vyberte si šálky dle Vašeho oblíbeného nápoje, konvici ve stejném designu, doplňte mléčenkou a cukřenkou od české značky by inspire. Typickým materiálem, ze kterého se vyrábějí, je porcelán.


Cukřenka a mléčenka je příjemným doplňkem na stole a kromě toho, díky nim stolování vypadá zase o něco stylověji. Keramická cukřenka s mléčenkou navíc jednoduše zapadne k ostatnímu nádobí, jako jsou hrnečky nebo talíře.

V našem eshopu nabízíme další porcelán a textil s tímto motivem koček ve městě. Například stojan na ubrousky, konvičky, hrníčky, misky a mnoho dalšího. Vše můžete hravě kombinovat.


Vtipná keramická cukřenka a konvička na mléko na podtácku se dvěma mourovatými kocoury. Krásný doplněk k pro klidné chvilky u kávy. Milí kočičí přátelé, i přes mimořádná opatření objednávky vyřizujeme jako obvykle.


Zasíláme poštou i Zásilkovnou a osobní odběry jsou možné po domluvě v Praze 4. Cukřenky a mléčenky jsou jako šedé dámy stojící v pozadí, které dokonale doplňují čajové servisy.

Mléčenka a cukřenka White Floral je originálním doplňkem Vašeho stolu. Právě mléčenka a cukřenka White Floral v tradičním anglickém stylu Vám napomůže navodit příjemnou atmosféru u kávového či čajovéh. Tato krásná mléčenka a cukřenka s motivem ležící kočky Vám jistě pomůže vytvořit během stolování pohodovou atmosféru. Součástí sade je rovněž keramický tácek.


Vážení zákazníci, objednávky stále expedujeme v běžných lhůtách standardním způsobem, e-shop funguje na 1. Výdejna v Praze-Karlín je do 17. Tyto malé designové nádobky oživí váš jídelní stůl či konferenční stolek v obývacím pokoji. Kvalitní cukřenka a mléčenka z porcelánu, v bílém provedení. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.


Smetanová mléčenka a cukřenka se slepičkou. Baleno v dárkové krabičce. Porcelánová cukřenka a mléčenka. Růžové květy na bílém podkladu, zdobeno zlatou linkou.


Set cukřenky a mléčenky z kvalitního bílého porcelánu s veselým motivem motýlů a včel poletujících z květu na květ. Designérka Katie Alice vykouzlila kolekci nádobí, které vévodí hravost, lehkost a bezstarostnost - famózně pestrobarevné malby. Atypický tvar porcelánu Motion dotvářejí dynamicky zvlněné linie do podoby vln.


Značkový australský porcelán, který je doporučován pro použití v myčce i mikrovlnné troubě.

ZiiZ je extravagantní kolekce bílého porcelánu. Je je charakteristická především hranatými tvary talířů. Sada obsahuje nádobku na mléko či smetanu a nádobku na cukr. Cukřenka nejen ozdobí prostřený stůl, ale má i praktickou úlohu.


Snadno z ní osladíte kávu nebo čaj dle své chuti. Pozvěte do svého domova pestrou krásu jarní anglické zahrady v plném rozkvětu s kolekcí English Garden od Creative Tops. Výjimečně krásná souprava – cukřenka se lžičkou, mléčenka a tácek.


Je to odkaz na populární sérii produktů od Alessandra Mendini, jejíž ikonou se stala vývrtka Anna G. Zde designér vytvořil téma Anna G. Cukr a mléko zkrátka ke kávě patří, a mnohem lépe si ji vychutnáme, když si nalijeme mléko z krásné designové nádobky na mléko a kávu si osladíme cukrem z elegantní cukřenky. Kávový set Set mléčenka (200ml) a cukřenka (250ml), materiál porcelán Kávová sada By Inspire mléčenka a cukřenka Easy Set vás potěší při každém použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky