čtvrtek 11. ledna 2018

Hrábě fiskars

Hrábě fiskars

Jen tak bude Vaše práce snadná a lehká. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. A pokud hledáte hrábě univerzální, které zvládnou všechny zahradní práce, jste na správném. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kvalitní hrábě vyrobené pro práci na středně těžkém travnatém povrchu. Hrabací část je vyrobena z velice pevného a pružného PBT materiálu.


Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Jsou ideální na shrabování listí, odklízení zahradního nepořádku a úpravu půdy. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb.


Doporučujeme násadu fiskars Quickfit. Díky širokému sortimentu, který nabízíme si můžete vybrat z různých nástavců a využít tak hrábě pro všechny zahradní. Zlepšená geometrie zubů zamezuje.


Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje. Jejich výrobky se pyšní kvalitním zpracováním a snadnou manipulaci. V naší nabídce si můžete vybrat z řady zahradních hrábí od finské značky Fiskars. Zahradní hrábě lze využít na všechny druhy zahradního odpadu. Tato značka se vyznačuje svou kvalitou, jedinečným designem, praktičností a neuvěřitelnou trvanlivostí.


Pohodlná práce je zaručená díky nové pevné násadě z hliníku. Vyrobené z velmi odolného a pružného PBT materiálu s dlouhými robusnými pružnými prsty, speciálně navrženými tak, aby se mezi nimi nezachytávala tráva a listí. Mají hrotů z kalené uhlíkaté oceli se šířkou… 3Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny.


Nejsou hrábě jako hrábě. Myslíte si, že víte jak vypadají hrábě? Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Hrábě FISKARS objednejte v eoshop. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku.


Hrábě fiskars

Chcete mít zahrádku jako ze škatulky? Všechno nářadí včetně hrábí na trávu pořídíte pěkně na jednom místě ? Nebo na brněnské prodejně. Vsaďte na značku Fiskars. Sháníte kvalitní zahradní hrábě ? Udělejte radost sobě i své zahradě a pořiďte si kvalitní výbavu na zahradu, jako jsou hrábě , hrábla, kultivátory, lopaty, motyky, rýče a mnoho dalšího zahradního vybavení.


Jsou vyrobeny z kvalitního velmi pevného plastu. Zuby drží svoji polohu, neohýbají se a přesně kopírují hrabaný terén. Díky tomu se listí a tráva skvěle hrabe s použitím minimálního úsilí. Násada hrábí je vyrobená z masivního anodizovaného hliníku. Další slevy zahradního nářadí na Kupi.


Hrábě fiskars

Nabízíme prvotřídní zahradní nářadí renomovaných značek Patriot a Freund (Combiline). Pracovní část má z kvalitní nerez oceli s antikorozní povrchovou úpravou a najdete v ní nejen hrábě , ale také kultivátor a motyku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky