středa 24. ledna 2018

Odšťavňovač severin

Všestranný šnekový odšťavňovač – pro Vámi vyrobené šťávy, sorbet, džem atd. Domácí odšťavňovač s mimořádně velkým plnícím otvorem o průměru cm. Veškeré informace o produktu. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Objem obou nádob (na džus i separát) činí 5ml.


Disponuje dvěma rychlostními stupni, plnícím otvorem, bezpečnostním uzávěrem, sítkem a struhadlem z nerezové oceli a pro lepší stabilitu je vybaven přísavnými nožičkami. Je velmi kompaktní a složený z minima součástek, které usnadňují následné čištění. Výkon 600W objem nádoby 1L. Chybí nástavec na sorbet.


Popis: Maximálně kompaktní Slow Juicer s profesionálními vlastnostmi. W disponuje pro odšťavňování nádobou na dužinu a šťávu a oddělovačem pěny. Ochranu zajišťuje bezpečnostní zámek.


K čištění je určen čisticí kartáček. W, 5ml, rychlostní stupně, samostatná nádoba na vylisovanou dužninu, nádoba na šťávu, objem cca 5ml, otvor pro plnění, bezpečnostní uzávěr, sítko a struhadlo z nerezavějící oceli, přísavné nožičky, navíjení přívodní šňůry. Plně automatický odšťavňovač citrusů.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Plody jsou stlačeny automaticky po stisknutí tlačítka. Jednotlivé komponenty kromě těla lisu lze mýt v myčce nádobí. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Snadno si tak můžete každé ráno ke snídani připravit.


Dopřejte si chutné ovocné a zeleninové šťávy, zdravý sorbet, zmrzlinu nebo čerstvý džem. Motor má výkon 1Wattů. Přístroj disponuje také zpětným chodem, což je výhodné, pokud dojde k nechtěnému zahlcení. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Odšťavňovač 8ks, Moulinex, Philips, Taylor Swoden atd.


O tom, že šťáva, kterou pijete, je skutečně 100-procentní a nejsou v ní přidány cukry, voda a konzervanty, se přesvědčíte jednoduše - odšťavníte si ji sami. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Velice výkonný odšťavňovač profesionálního typu, jeho nízké otáčky umožňují maximální vymačkání odšťavňovaných potraviny, takže vždy budete mít maximální extrakci ovocné šťávy.


Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky