středa 19. září 2018

Varná deska plynová

Pojistka plamene, WOK plotýnka. Vestavná plynová varná deska v černém provedení se hořáky na keramické desce bez rámečku. Varná deska plynová má WOK hořák, elektronické zapalování a bezpečnostní pojistky.


Kvalitní varná deska je základem každé kuchyně – bez ní si totiž vaření dokážeme jen těžko představit. Mezi nejoblíbenější typy tohoto domácího spotřebiče patří stále plynové varné desky, které mají oproti těm elektrickým celou řadu výhod.

Design tohoto rychlohořáku dovoluje plamenu, aby směřoval přímo do spodní části hrnce či pánve. Plynová varná deska se stále těší oblibě především díky nízké pořizovací ceně, dobré regulaci plamene a rychlosti ohřevu. V naší nabídce naleznete mimo jiné i modely na propan-butan, které se hodí všude tam, kde nemáte přípojku zemního plynu.


Dvoukorunkový hořák vám při vaření poskytne maximální výkon. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.


Tato plynová varná deska je vybavena jedinečnou funkcí Hob2Hood.

Pomocí této funkce se váš odsavač par zapne a rozsvítí, jakmile začnete vařit na vaší varné desce. Vaše ruce se tak mohou soustředit pouze na vaření. Rychlý hořák na této varné desce od firmy Electrolux je konstruován tak, aby teplo dosáhlo dna nádob rychle. Klarstein Ignito Domino, plynová varná deska , hořáky, Sabaf hořáky, sklokeramika, černá.


Kdo hodně vaří, připravuje jídla nejraději a nejlépe na plynovém sporáku. Plyn je nejen efektivnější a šetrnější k životnímu prostředí, ale je také mnohem více kontrolovatelný a tudíž praktičtější než vaření na. Za stále slušné peníze si můžete svoji kuchyni vybavit schopným spotřebičem, který něco umí a zároveň i dobře vypadá.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Plynové varné desky s odolným nerezovým povrchem iXelium.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Detail produktu Do obchodu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Deska má plynové hořáky s bočním ovládáním, které jsou navíc osazeny pojistkami STOP GAS, kryté smaltovanou mřížkou pro pohodlnou údržbu. Klasická deska , kterou zná snad každý díky plynovým troubám.


Plynová deska má hořáky, které jsou zapalovány elektricky. Výhodou plynové varné desky je její nízká pořizovací cena a také jednoduchá a okamžitá regulace ohřevu. Plynova varna deska lze zavrit krycim sklem ktere zaroven odpoji privod plynu.


Elektricka Trouba typ: Fagor 2H-4Plynova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky