úterý 4. září 2018

Hrnec na zavařování

Univerzální zavařovací hrnec s digitálním ovládáním má mnohostranné použití, a proto se hodí do každé domácnosti. Můžete ho používat na zavařování , ohřívání ve vodní lázni. A to tak, že jednotlivé pochutiny zavaříte na pozdější čas.


K tomu vám poslouží zavařovací hrnec. Moderní kuchyňský spotřebič uzpůsobený právě pro zavařování většího množství sklenic či k přípravě nejrůznějších horkých nápojů pro více lidí, jakými jsou například svařák nebo grog. Elektrický zavařovací hrnec se sám dokáže zahřát, tudíž ho nemusíte dávat na sporák nebo jiný zahřívací přístroj.

Výhodou je, že umí sám udržovat potřebnou teplotu pro zavařování , tudíž nepotřebujete teploměr a zavařovací hrnec se o toto postará sám. Hodnotu teploty při zavařování hlídá termostat. Elektrické zavařovací hrnce jsou neocenitelnými pomocníky pro milovníky marmelád a džemů.


Bohatou úrodu ze zahrádky zpracujete s hrnci na zavařování raz dva. Vyberte si ten pravý na FAVI. Jen u nás najdete desítky produktů z vašich oblíbených e-shopů na jednom místě. Napustíte vodu, vložíte sklenice, na displeji nastavíte požadovaný program a můžete si jít vypít svůj pravidelný šálek kávy – hrnec se o zbytek práce postará sám.


Na konec programu a zavařování vás upozorní akustickým signálem.

Kvalitní smaltovaný povrch se dobře udržuje a čistí. Professor ZVH 2využijete i v. Hrnec na zavařování můžete zavařovat sklenice ve dvou vrstvách - maso, ovoce, zeleninu, čalamády, v pokličce otvor pro zavařovací teploměr (není součástí výrobku), můžete ho také využít k vaření v páře, obsahuje rošt proti prasknutí skla, kleště na vyjímání horkých sklenic, materiál: hrnec - smalt, rošt - kov s polypropylenovou povrchovou úpravou, kleště. Při zavařování ve vodě zalijeme sklenice do čtvrtiny až poloviny. Použijeme-li teplý nálev, může být voda v hrnci horká. Hrnec přiklopíme poklicí a vodu rychle uvedeme do varu.


Sledujeme teplotu a čas podle druhu zavařovaných surovin. Poté sklenice vyskládáme na podložku, která nesmí být studená, aby sklenice. Na zavařování se nejlépe hodí malé a tvrdší okurky.


Během zavařování totiž okurky změknou a my nechceme žádné rozvařené kusy. Co se týče přidaných surovin, vždy záleží na receptu. Nejčastěji se ale přidává mrkev a cibule. Někdo rád přidává dokonce i křen nebo kopr. Inzerát Hrnec na zavařovani v okrese Brno-město, cena 150Kč, od Autonila na Sbazar.


Pozinkovaný zavařovací hrnec REX o objemu l obsahuje hrnec , vyjímatelnou distanční vložku, poklici a pouzdro na teploměr. Zavařování nebylo nikdy jednodušší. Hrnec značky Marex Trade je skvělým pomocníkem při zavařování různých druhů.

V balení najdete kromě hrnce a poklice také rošt, na který se při zavařování skládají sklenice. Jsou tímto odděleny od horké plochy hrnce, a. Smaltovaný zavařovací hrnec s plastovým výpustným kohoutem je použitelný jak na zavařování , tak jako automat na horké nápoje. Parametry produktu:- ½“ plastový výpustný kohout, použitelný též jako autom.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky