středa 19. září 2018

Kompaktní trouba

Kombinuje horký vzduch, mikrovlnný ohřev a běžné multifunkčn. S velkým proniknutím do podstaty věci vyvinutá klenutá trouba pro skvělé výsledky pečení spojené obvykle s tradičními dřevem vytápěnými pecemi na chléb! Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny.


Kompaktní trouba už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. Celé zařízení z nerezu se zabudovanými litinovými plotýnkami v horní části bude dělat parádu na chatě.


Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Multifunkční kompaktní trouba s grilemObjem LEnergetická třída ASenzorové ovládání Touch controlLED displej8… Rychlý náhled. Plech do trouby hluboký PHILCO.


Zakoupením tohoto produktu získáte až 5věrnostních bodů. Vestavná kompaktní parní trouba BCS598S24X. Lord B- vestavná trouba s pyrolýzou, automatické programy, černá.


Není trouba jako trouba. Jedna trouba je parní, druhá kompaktní. Nebo například trouba může být váš soused.


Kompaktní trouba

Samozřejmě jistě víte, jaké trouby přesně v naši nabídce naleznete. Jedná se o trouby do kuchyně, díky kterým si k nedělnímu obědu připravíte dokonalou kachnu, kuře a další dobroty, které. Parní trouba s 15-ti druhy ohřevu. Samostatná kompaktní turbo trouba je prostorově úsporná trouba , která kombinuje tradiční technologii teplovzdušného pečení s přidanou mikrovlnnou energií, poskytujíc tak spotřebič dva v jednom, který ušetří až času přípravy jídla.


Víceúrovňové pečení a široký výběr auto-programů - troubě stačí zadat. Tato elegantní parní trouba nabízí nádherný design a zároveň inovativní technologii, skrytou ve svém interiéru. Mimo jiné nabízí i mikrovlnné vaření.


Dvířka jsou tvořena ze tří vrstev skla. Oblíbenými funkcemi této trouby je nastavení času pečení, odložený start pečení. Právem získal tento spotřebič prestižní mezinárodní ocenění Design IF awards.


Díky pečení v páře se snadno stanete šéfkuchařem. Trouba se pyšní displejem se. Control 1 4D horký vzduch (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, 30°C - 275°C, mikrovlnný výkon max. W, 8“ barevný textový TFT-displej vč. Tato kompaktní , přitom však velmi schopná trouba je vybavena funkcemi pro standardní pečení v troubě i pro mikrovlnné vaření.


Uplne nova nepouzita trouba , vsak namontovana v novem byte. Smaltovaný povrch pro snadné čištění. Textová nabídka a symboly menu pro snadnou přípravu libovolných pokrů. První mikrovlnná trouba byla vyvinuta v USA koncem 40.


Vysloužila si přezdívku Radar range. Tyto první výrobky se používaly výlučně v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky