pondělí 24. září 2018

Mini umyvadlo na wc

Malá umyvadla a umývátka na WC. Mnoho z nás to moc dobře zná, protože v takové domácnosti vyrůstalo: po použití WC musela vždy následovat cesta do koupelny k omytí rukou - v tom lepším případě. Umyvadlo do malé koupelny? Na WC malé umývátko do rohu.


Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI.

JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma. Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny!


Nábytkové umyvadlo Kolo 60xcm, otvor pro baterii uprostřed. Mini umývadlá sú určené hlavne do WC či do malých kúpeľní, kde je priestor na. Umývadlá môžu byť pripevnené na nábytok, na pult, alebo pomocou konzoly.


Potrebujete vymeniť vaňu, WC , umývadlo, vodovodnú batériu alebo radiátor?

Jak už její název napovídá, série SMALL nabízí pestrou škálu na prostor nenáročných keramických umývátek. Díky svým malým rozměrům, vysoké funkčnosti a jemnému designu se stane elegantní součástí Vaší koupelny nebo místnosti s WC. Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co. Koupelnová skříňka SOLO SZZ s umyvadlem MINI 55. Jedná se o relativně malou koupelnovou skříňku, která je ideálním řešením pro menší koupelny (např.


v panelácích či na WC ). Tuto koupelnovou skříňk. Hledáte malé umyvadlo na wc nebo do malé koupelny? Jednoduše zadejte požadované rozměry a my vám nabídneme malá umyvadla na wc , která přesně odpovídají vašim požadavkům. V naší nabídce k tomu můžete připojit i jistotu kvality a rozumné ceny.


Bílé umyvadlo ze sanitární keramiky je charakteristické především svým malým rozměrem. Toto mini umyvadlo je vhodné do malých koupelen, kde není místa nazbyt. Součástí tohoto umyvadlo je i otvor na ba. Umývátko je možné instalovat i do rohu.


V nabídce je také umyvadlo s otvorem pro baterii vpravo). Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání.

Skříňku s umyvadlem můžete doplnit. Skříňka nabízí úložný prostor s jednou poličkou. Pokiaľ chcete prímať informácie o najnovších výrobkoch a ponukách, zadajte svoj e-mail. Pokud potřebujete malé umyvadlo na toaletu, nebo jen nemáte dostatek prostoru, je tato kategorie právě pro Vás. V této kategorii si můžete zvolit mezi nejnovějšími designovými umývátky ať už hranatými, kulatými nebo kombinací obojího.


Všechna umývátka jsou určená pro montáž na zeď, některá lze položit i na desku. Mini umyvatko najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky