čtvrtek 13. září 2018

Prkénko na sýry

Prkénko na sýry

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Detailní popis produktu.


Prkénko na sýry

K vínu se nejvíce hodí sýry. Deska na sýry je vyrobena tak, aby byla vhodná pro praváky i leváky. Břidlicové prkénko a nůž na sýr, které zcela jistě udělají dojem na každého hosta.


Tato sada byla vyvinuta speciálně na. Dopřejte si špičkovou kvalitu a okouzlující design a kupte si toto jedinečné servírovací prkénko na sýry. Má velkou pracovní plochu a praktickou rukojeť, kterou oceníte při přenášení pokrmů z kuchyně na stůl.


Prkénko na sýry

Vždycky vypadá krásně, ať už na něm podáváte sýr nebo zeleninu. Dárkový koš Sýrové prkénko. Stylové prkénko na maso a sýry z tvrdého dřeva od českého dodavatele Prvotřídní vyzrálý ovčí sýr Pecorino Romano s výrazným aroma, máslovou chutí a oříškovou vůní vhodný k těstovinám, nokům, ale i jen tak, jako božská delikatesa k vínu, 300g Lahodný holandský sýr Gouda s jemnou oříškovou vůní.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Skleněná krájecí deska levandule. Dřevěné prkénko na sýry s noži je součástí kolekce Artesa anglické značky Kitchen Craft. Bytové doplňky a dekorace. A tak jejich kuchyňské a rustikálně laděné doplňky v sobě mají lehký vintage nádech, který se dobře kombinuje nejen se dřevem, ale i moderněji zařízenou kuchyní.


To bude radost a nádhera v jednom! Vlastnosti produktu: ideální pro servírování pokrmů, dřevo a kámen, odolná proti vlhkosti a deformaci, po dlouhou dobu si udrží pěkný vzhle praktický podlouhlý tvar, bezpečná pro potraviny, bezpečná pro zdraví, snadno se čistí, zabírá málo místa, estetický vzhled. Kuchyňská prkénka, na kterých nakrájíte, co je třeba. Otočné skleněné prkénko na sýry Kitchen Basic bude oblíbeným kouskem Vašeho kuchyňského vybavení. Máte-li při vaření pocit, že už je vaše kuchyňské prkénko poněkud opotřebované, je nejvyšší čas pořídit nové.


Vyberte si takové, které ke zpracování potravin poskytne dostatečnou a hlavně snadno omyvatelnou plochu. Materiálem může být dřevo, plast nebo. Servírovací prkénko na uzeniny a sýry.


Prkénko na sýry

Skvělé pro posezení s přáteli u vína. Skladem s odesláním do hodin. My se postaráme o doručení. Prkénko s kráječem na sýry Caesar. BOSKA Bukové prkénko na sýr Amigo M. Potom je servírovací prkénko Amigo M vítaným hostem na Váš stůl.


Na prkénku můžete servírovat nejen sýr, ale také různé jednoh. Pro tyto krájecí desky by se každé jídlo rozkrájelo. Kitchen Craft Dřevěné krájecí prkénko MCWW27. Podívejte se na více než 5kuchyňských prkének z Biano.


BLANCO krájecí deska kompozitní v barvě ořechu k ATTIKA XL 60. Set na sýry JOCCA Cheese Set, cm. Krájecí prkénko s nožem - Nambé.


DKB Household UK Limited Jamie Oliver prkénko velké z akátového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky