pondělí 17. září 2018

Konopný šampon recept

Recept na konopný šampon Publikováno 5. Proč používat konopný šampon ? Dodá jim lesk, oživí barvu a zvýší jejich pevnost. Domácí šampon se dá vyrobit jak pro vlasy suché, tak i pro vlasy mastné. Suché vlasy se dobře myjí domácím šamponem z Castilie a mastné vlasy zase ze šampónu z jedlé sody. Tento jemný, regenerační a šetrný konopný šampon obsahuje konopného oleje a D-Panthenolu.


Konopný šampón působí proti vypadávání vlasů a tvorbě lupů. Obsahuje vaječný Lecithin a olivový olej. Zanechává vlasy hydratované, hladké a kondicionované. Stačí jedna kostka a dopřejete si kouzelnou sílu hydratačního konopného oleje, hedvábnou pěnu a jemnost jojobového oleje, který má na vlasy i pokožku hlavy vynikající účinky.


Potřebujete: 5gramů olivového oleje 2gramů kokosového oleje 1gramů konopného oleje gramů ricinového oleje 3gramů destilované vody 1gramů louhu gramů jojobového oleje. Konopný výrobok proti prejavom seborey s čistým konopným proteinom, soľou z Mŕtveho mora, s účinnými výťažkami z grepových semienok, klinčeka a yzopu pre umývanie a ošetrovanie vlasov a pokožky hlavy. Ovaj šampon podelila je jedna Bojana i predstavila ga na čuvenom ženskom forumu Ana. Njena frizerka joj je taj recept preporučila.


Frizeri su već potvrdili moć ovog šampona i mi ćemo se danas baviti njegovim sastojcima i upotrebom. Někteří lidé tvrdí, že jejich domácí šampon funguje mnohem lépe než komerční značky. Další lidé říkají, že si raději každý den koupí komerční šampon. Jak dobře bude váš domácí šampon mýt, bude záviset na receptu, který použijete jeho k výrobě, a zároveň také na typu vašich vlasů.


Možná je to typem vlasů či použitím nevhodných ingrediencí, ale tento recept na domácí šampon totálně zklamal. V hodně receptech je základní surovina povařené mýdlo - nicméně po umytí vlasů pouze mýdlem (dětským) je to velmi podobné - vlasy suché a zároveň mastné, křehké a bez lesku. Léčebné účinky konopí patří v poslední době k hodně diskutovaným. Cutis Help konopný šampon kombinuje přednosti kvalitního konopného oleje a síry. Poskytuje přirozenou pokožku o vlasovou pokožku se speciálními potřebami.


KONOPNÝ ŠAMPÓN (2ml) Wellness konopný šampon obsahuje vysokou dávku konopného oleje a aktivní bylinnou kompozici. Přípravek je určen pro citlivou, suchou a svědivou pokožku se sklony k tvorbě lupů. Pokožka hlavy bude po použití šamponu hydratovaná, elastická, jemná a vitální.


Iščeš naravni šampon za lase, pa ga enostavno ne najdeš? Si preizkusila vse mogoče blagovne znamke in nobena ni to to? Potem je ta recept za šampon za lase kot nalašč zate.


Uporabljam ga sama, preizkusile so ga tudi moje prijateljice, odzivi pa so zelo zelo pozitivni. Vezměte si kelímek, vyklepněte do něj dvě vejce a prošlehejte je vidličkou, dokud nebudou pěkně pěnit. Da bismo ublažili gubitak kose i doprineli njenoj lepoti preporučujemo vam ovaj šampon. Jednostavno se priprema, a efikasan je 1odsto. Posle nekoliko pranja kose primetićete prve rezultate, vaša kosa će manje opadati, biće jača, lepršavija a nakon mesec-dva redovne primene primetićete nove vlasi što doprinosi povećanju volumena.


Jedná se o velmi účinný šampon , který obsahuje bioaktivní látky s vysokým obsahem konopného oleje. Konopný olej je známý svými protizánětlivými, regeneračními a antibakteriálními účinky. Konopí je lék, ať si kdo chce co chce říká. A o pleti a pokožce to platí dvojnásob. Dlouho mi trvalo než našla vhodný přírodní šampon , po kterém se mi nedělají lupy, nesvědí mě hlava a vlasy vypadají po umytí krásné.


Po neúspěšném zkoušení kupovaných přírodních šamponů jsem to vzdala a začala vymýšlet vlastní recept na šampon , který by mé pokožce i vlasům vyhovoval. Zdravím, mě Nizoral vůbec na lupy a vypadávání vlasů nezabral. Ale co se týká složení a BIO kvality tak mě nejvíc vyhovuje konopný šampon který vlasy ani nemastí a zbavila jsem se hodně rychle lupů. V té chvíli potřebují intenzivní péči a výživu, aby posílily, byly pružné, pevné a nelámaly se.


Speciálně pro ně jsou určeny šampony pro intenzivní péči. A na ty jsme si v našem testu posvítili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky