pondělí 3. září 2018

Umyvadlo se skříňkou 70 cm

Má bílé lakované boky i přední část skříňky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Koupelnová sestava v bílém provedení představuje moderní a vzhledově čistý nábytek. Sestava obsahuje umyvadlo se skříňkou , galerku a vysokou skříňku.

V případě, že hledáte nábytek do Vaší koupelny, tato sestava se určitě vyplatí. Pokud však některé kusy nábytku již vlastníte, můžete si samozřejmě zakoupit. Jika Cube vychází ze současných trendů: čisté, geometrické tvary nábytku i nápadného umyvadla s hladkou odkládací plochou.


Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny. Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů. V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem. Hranatá umyvadla z keramiky na zavěšení i do nábytkuKARE keramické umyvadlo s tenkou hranou Doporučujeme doplnit umyvadlovou skříňkou NIRONA KARE umyvadla jsou dostupná v rozměrech - cm.


Keramická umyvadla KARE se vyznačují tenkou hranou.

Do skříňky je zasazeno elegantní bílé keramické umyvadlo Q 700. Přední plocha zásuvek má ostré hrany. Zásuvky jsou uloženy na kvalitních výsuvech značky Hettich se soft-closingem (jemný dojezd) a celoživotní zárukou. Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm.


Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Bytelná sestava umyvadla a skříňky z přírodního materiálu. Skříňka je vyrobena z vysoce kvalitního teakového dřeva a je již z výroby ošetřena proti vlhkosti.


Teakové dřevo je odolné vůči vnějším vlivům a vhodné i do vlhké místnosti. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.


V naší domácí koupelně se nejčastěji rozhodujeme pro montáž skříněk, které doplňují funkci umyvadla.

Skříňky, které jsou přizpůsobené tvaru a velikosti umyvadla, se jmenují skříňky pod umyvadlo. Balení neobsahuje sifon ani baterii. Umyvadlo Traffic od firmy KOLO.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Cena za komplet sestavu Sleva - Doprava ZDARMA Nejprodávanější Barva. Bílá (30) Dub (16) Jasan (14) Sivá (1) V. Prohlédněte si široký sortiment umyvadlových skříněk, které jsou určeny k montáži umyvadla. Výběr vhodného umyvadla pak usnadní nabídka souvisejících produktů. Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly případně komplety keramického umyvadla a skříňky.


Koupelnový nábytek Jika se vyznačuje vysokou odolností vůči vlhkosti a mechanickému poškození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky