čtvrtek 13. září 2018

Papírové kelímky na kávu s víčkem

Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek? Papírové kelímky na kávu. U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy. Nejen v zimních měsících jistě oceníte kelímky z termo materiálu, plastové hnědé nebo čiré, papírové bílé nebo s potiskem.


Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka.

Vybírejte z naší kompletní nabídky kelímků na kávu a využijte množstevní slevy. Ať již hledáte standardní papírové kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo nebo Party kelímky s pestrými potisky. Samozřejmostí jsou k levné kelímky na pivo, limonádu nebo papírové a termo kelímky na kávu. Víčko pro papírové kelímky příslušného průměru. Víčka jsou určeny pro uzavření kelímku a brání tak rozlití a vstupu nečistot do nápoje.


Víčka nabízíme rovné nebo vypouklé na různé průměry a druhy kelímků. Víčka na kelímky jsou opatřena dírou , křížovým otvorem pro brčko nebo plné.

Kvalitní BIO nápojový pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák a jiné horké nápoje. V balení mix barev dle vyobrazení. Objem kelímku 2ml ( po okraj) , užitný objem 2- 2ml. BIO papírové jednorázové kelímky (pohárky) jsou oproti standardním papírovým kelímků opatřeny vntřní vrstvou z tzv. Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Naše jednorázové papírové kelímky na kávu s plastovými víčky poskytují jednoduché, ale praktické řešení pro podávání nápojů. Mohou být široce používány v prodejnách, nebo na večírcích, akcích či festi. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě.


V klidu si najděte kelímky na kafe za nejnižší ceny a nebo kelímky na kafe pro pohodové oslavy, párty a další akce. Vyberte si kelímky na kafe, které se Vám nejvíce hodí. Toto víčko má otvor na pití a pasuje na kelímky s průměrem hrdla mm.


Jedná se o kvalitní bílé víčko vhodné pro papírové kelímky. Pokud prodáváte kávu nebo jiné teplé nápoje, pak se bez kelímků s kvalitními víčky prostě neobejdete. Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží.

Vyberete si u nás plastový kelímek s víčkem za férové ceny, případně plastový kelímek s víčkem pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Pro nápoje s vysokou teplotou doporučujeme thermo kelímky zabraňující popálení prstů a kroucení kelímku. V sortimetu najdete i voskové papírové kelímky typu Coffe and Go s víčkem. Nejlevnější typem kelímků na kávu jsou hnědé plastové kelímky HP o objemu a 3l používané do nápojových automatů.


Nabízíme širokou nabídku plastových kelímků, jako jsou například kelímky na kávu , s víčkem i bez víčka. Mezi tento sortiment patří samozřejmě kelímky na nápoje - buď průhledné, nebo klasické bílé. Kelímky pro ochlazovače vody.


V nabídce máme i plastové skleničky různých tvarů a velikostí. Potisk kelímků od tis kusů. Převleky zajístí, aby se konzument nespálil o horký nápoj. Základní informace najdete v PDF souboru níže.


Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám. BIO plastové kelímky (PLA,CPLA) Misky a vaničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky