úterý 18. září 2018

Digestor bez odtahu

Pročištěný vzduch se vrátí zpět do místnosti. Výhodou recirkulačního režimu je, že se v zimě neodvádí také teplo z kuchyně. Další využití recirkulačních digestoří bez odtahu je v kuchyních, kde by bylo příliš složité nebo cenově nedostupné vést odtah digestoře vně budovy.


Určitou roli také hraje. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření.

Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Ahoj maminky, budem dělat novou kuchyň a chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte digestoř bez vývodu do komína. Máme starší dům, takže to není tak jednoduchné. Co si o tom myslíte, máte někdo takovou?


Digestoř je zařízení, které obsahuje elektrický ventilátor a je umístěné nad varnou deskou v kuchyni. Odstraňuje ze vzduchu mastnotu, kouř, zápach. Tento stylový odsavač par lze upevnit přímo na zeď - ušetří vám prostor a navíc skvěle doplní vaši stávající kuchyňskou výzdobu.

A díky intenzivnímu výkonu se bez problémů postará o všechny kuchyňské výpary. Užijte si dobu podávání jídla bez komplikací a kuchyni bez výparů. Která varianta je lepší?


Zde existuje jednoznačná odpověď. Vždy je lepší použít odtah digestoře mimo místnost. Pokud je to tedy jen trochu možné, volte vždy tuto variantu. A nyní si uvedeme, proč tomu tak je.


Elegantný a praktický, taký je digestor Klarstein Lorea. Obohatí Vašu kuchyňu nie len o verného pomocníka pri odstraňovaní výparov a pachov. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Digestoře fungují buď na principu odtahu , nebo recirkulace vzduchu. Odtahové digestoře odvádí páry do komínu, ventilační šachty nebo skrz speciální vývod rovnou ven. Pokud odtahové potrubí povede rovnou ven, je potřeba, aby digestoř měla zpětnou klapku.


Ta zabraňuje vstupu studeného vzduchu z venku dovnitř kuchyně.

V tomto videu mě uvidíte přepojovat odtah digestoře. Hudba použitá ve videu: Intro: Skladba: News Theme Interpret: Audionautix Podléhá licenci: Creative Co. D le konstrukce dělíme odsávače par na digestoře bez odtahu (čistí vzduch pomocí filtru), odtahové (odvádí vzduch z vaření ven), s motorem umístěným za zdí nebo na střeše (tzv. s externí ventilační jednotkou).


Ty jsou ideální do rodinných domů, neboť mají obvykle vysoký sací výkon, a přitom v kuchyni nehlučí. Pro správné odsávání par je dále důležitá samotná konstrukce digestoře. Jde například o pozice a celkovou plochu filtrů, hloubku digestoře, vnitřní vedení vzduchu a taktéž o provedení odtahového potrubí, které by mělo mít co nejkratší cestu bez zbytečných záhybů, ať se nepřipravujete o výkon. Digestoř Klarstein UW60BL zajistí kvalitní odsávání páry a vzduchu z každé menší nebo středně velké kuchyně.


Aby se zařízení plně dokázalo přizpůsobit potřebám, má různé stupně odsávání. Okrem odstraňovania vôní, či zápachov totiž v konečnom dôsledku odsáva aj vlhkosť. Digestor má v kuchyni svoje nezastupiteľné miesto.


Preto, či už v kuchyni trávite viac alebo menej času, nemalo by to mať vplyv na to, či sa rozhodnete kúpiť si digestor. Zíde sa za každých okolností, či už varievate pravidelne. Obecně platí, že čím větší kuchyň máme, tím větší a výkonnější digestroř potřebujeme. Hledáte novou digestoř nad váš sporák nebo raději máte rádi pod skříňkové a vestavěné digestoře?


V nabídce electronic-star najdete komínové a nástěnné odsavače, ostrůvkové digestoře, náhradní díly a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky