pondělí 17. září 2018

Stolní mixér concept sm 3350

Stolní mixér concept sm 3350

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V dnešní době, kdy je každý v neustálém pohybu, je nemožné se zastavit! Pohodlné mixování a konzumace z jedné nádobyV nádobě mixéru si připravte.


Veškeré informace o produktu. Všetky informácie o produkte. Kč což je ideální dáreček na Vánoce pod stromeček.


Nápoj, který vyrobíte pouhým stiskem tlačítka, si díky skladné nádobě s pítkem můžete vzít ihned s sebou na cesty. Mixér umí také drtit led. Set up with him, the best drinks, 0. Cocktails, shakes and smoothies from fresh fruit flavors of different refreshes you and pleasantly surprised by the visit. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Stolní mixér concept sm 3350

Zboží skladem zasíláme okamžitě. V dnešnej dobe, keď je každý v neustálom pohybe, je nemožné sa zastaviť! S mixérom shake and go si pripravíte nápoje z čerstvého ovocia či zeleniny plné vitamínov a udržíte tempo v každej situácii! Prečo zvoliť práve stolný mixér Concept SM. Díky integrovanému výklopnému brčku je konzumace pohodlná i během chůze, sportu či cestování autem.


Připravíte si s ním nejen koktejly, ale je také vhodný pro různé druhy diet. Láhev na cesty Připravte si ty nejlepší nápoje, 5l nádobku. Základní model s příkonem 1W má ve výbavě mixovací lahve z plastu o objemu l. S ohledem na nízký výkon mixérů by bylo vhodné se vyhnout.


This feature is not available right now. Please try again later. Koktejly, shaky a smoothies z čerstvého ovoce různých chutí.


Nápoj je jednoduše připraven v nádobě mixéru, ta se následně odšroubuje a je možné vyrazit na cestu. Integrované výklopné brčko usnadňuje použití i za chůze, v průběhu sportování nebo při jízdě autem. Tvar mixovací nádoby je uzpůsoben tak, aby ideálně zapadl do většiny držáků nápojů v. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Specifikace Pohodlná konzumace Rozmixujte ovoce nebo zeleninu, odšroubujte nádobu, zavřete láhev a vyražte za dobrodružstvím nebo za sportem. Snadnější už to být nemůže. Pokiaľ vás tento produkt zaujal a zvažujete jeho. Dostupnost: Vyprodáno Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Tento designově zajímavý mixér od značky Concept je jeden z nejlevnějších. Přesto dokáže splnit to, co očekáváte.


Stolní mixér concept sm 3350

Motor o síle 180W dokáže drtit led a mixovat. Jediné, s čím má problém. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Výnimočný dizajnVýnimočný dizajn a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky