pátek 28. září 2018

Pánev na gril

Jak čistit pánve na gril ? Pánev na gril by se měla čistit po každém použití. Minimálně by se z ní měly odstranit veškeré zbytky jídel a připečené mastnoty. K údržbě litinové pánve se dobře hodí různé grilovací kartáče, které svými ocelovými štětinami dobře odstraňují zbytky jídel z litinového povrchu. Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou.


Výrobci sice proklamuje, že je náčiní určeno i pro indukci, v tomto případě je ovšem nutné zpozornět. Sice na plotýnky a reaguje a samotné vaření je tedy možné, avšak rychle dochází k oslabení kontaktu s indukcí. Proto se vyplatí výrobek. Překvapte své známé a plynový gril vyměňte za grilovací pánev s plynovým hořákem. Plynový gril Muurikka Set je skladný, lehce přenosný a vyžaduje minimální údržbu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mramorová pánev s poklicí na přípravu ryb má speciální grilovací povrch.


Pánev na gril

Pánev je vhodná na všechny typy sporáků a lze vní vařit šetrně a bez tuku. Povrch je navíc absolutně odolný proti poškrábání. Masivní grilovací pánev PREMIUM s profilovaným dnem přizpůsobena přímo na grilování.


Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic. Má speciálně zabroušené dno. Vaření na grilu, asijský způsob, porcelánem smaltovaná litina, jednoduchá údržba, skvělá pomůcka na krevety.


Pánev na gril

Výborný materiál, skvělá cena, rychlá expedice. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Výhodou litinového nádobí je mimo jiné i to, že ho lze použít na jakýkoliv zdroj tepla. Nádobí tak využijete na elektrickém, indukčním, plynovém sporáku nebo samozřejmě i na plynovém nebo uhelném grilu.


Musíte se vyvarovat pouze velkých teplotních šoků a nedávat rozpálenou litinu do studené vody a chránit litinové. Grilovací pánev je speciálně navržena tak, aby se snadno rozehřála na vysokou teplotu, a díky žebrovanému dnu skvěle nahradila gril. Pruhy se vypálí na maso nebo na zeleninu, kterou na ní připravujete, a tak budete mít pocit, že jste jídlo přinesli rovnou z venkovního grilu.


Pánev na gril

Litinová pánev STAUB je vhodná na všechny druhy sporáků, také do trouby s maximální nastavenou teplotou kolem 2°C. Pánev není problém postavit i na gril , ale vnější barevný smalt může při grilování dostat zabrat. Pánev v této cenové relaci rozhodně doporučujeme nechat pro použití v kuchyni, kde bude nejenom.


Pánev vytřete do sucha a naneste tenkou vrstvu jedlého oleje. Nalijte jedlý olej do středu pánve, na pánev vložte plátky syrových brambor a za občasného otočení plátků pečte do tmavohněda. Po odejmutí upečených plátků naplňte pánev vodou, krátce povařte a poté vytřete do sucha.


Gril je možné použít na kterémkoli varném zdroji či v troubě. Máte vybrané filtry: gril. Celou nabídku roštů, pánví a grilovacích rožní naleznete níže.


Muurikka pánve udrží jídlo šťavnaté, nic nepadá ani nekape do ohně. Značka Staub má ve své. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma pánev na gril.


Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky