čtvrtek 6. září 2018

Mlýnek na kávu retro

Mlýnek na kávu z plastu svým retro designem dobře zapadne do moderní kuchyně. Je lehký a snadno omyvatelný, ale plastové části se časem mohou olámat. Kovový mlýnek na kávu z niklu nebo mosazi je téměř nerozbitný a při mletí velice stabilní. Je ale také docela těžký a může působí trochu chladně.


Krásný retro mlýnek na kávu.

Mlýnek je funkční, ale doporučejeme pouze jako dekoraci. Zásobník na kávu je ze železa, mechanismus z oceli. Podstavec a zásuvka na kávu jsou vyrobeny ze dřeva.


Dokonalý zážitek pro všechny kávoholiky. Dřevěný ruční mlýnek na kávu je stylovým řešením s nádechem retra. Plastový mlýnek na kávu vypadá spíše moderněji a je často levnější. Na co dalšího se zaměřit, vybíráte-li ruční mlýnek ?

Díky výše zmíněným bodům si ten správný ruční mlýnek už vyberete snadno. Na závěr však ještě zmíníme pár. Detail produktu Do obchodu.


Papírová dárková taška 25x35cm - retro mlýnek na kávu. Tato taška je použitelná jako dárkové balení pro každý dárek do níže uvedenách rozměrů. Tento produkt nadchne každého, kdo miluje vůni čerstvě mleté kávy.


Zrnka kávy stačí nasypat na příslušné místo, uchopit jednou rukou, aby byl mlýnek v klidu, druhou rukou točit páčkou ve směru hodinkových ručiček po dobu cca min a nakonec vytáhnout šuplíček, kde je krásně namletá káva. Mlýnky na kávu ČerstváKáva. Ať už si připravujete kávu jako espresso, v překapávači, moka konvici nebo french pressu, čerstvé a správné namletí kávy v kávomlýnku Vám pomůže k dokonalému výsledku. Top- mlýnek na kávu -starožitný,velký-19.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Mlynek na kávu REZERVACE. Precizní a výkonný mlýnek na kávu pro ty nejnáročnější kávoholiky v akci. Wesco Mlýnek na sůl nebo pepř žlutý.


Pokud dbáte na vysokou kulturu přípravy kávy, budete zřejmě vyžadovat i vzhledný mlýnek na kávu.

Rozhodně nezapomínejte na vzhled vašeho mlýnku. Design je subjektivní záležitost pro každého z vás. Pokud se vám líbí retro , vyberete si také svůj mlýnek.


Výrobci nabízí mnoho barev, stylů a designů pro mlýnky kávy. Můžete si též vybrat mlýnky z různých. Popis: Prodám retro elektrický mlýnek na kávu. Nabízím Vám tento nový kávomlýnek.


Ruční mlýnek na zrnkovou kávu v retro stylu s možným nastavením hrubosti mletí. Funkční dekorace vhodná do interiéru. Hnědý box má vyjímatelnou zásuvku na namletou kávu. Retro mlýnek na kávu do jídelny či kuchyně.


Luxusní dekorace pro všechny milovníky retro. Sci-fi design z druhé poloviny 80. Mořené bukové dřevo je opracované s mimořádnou precizností a spolu s pochromovanými kovovými částmi vytvářejí krásný ruční mlýnek. Ve spodní části se ukrývá šuplík, kam padá namletá káva.


Nerezový mlýnek na kávu v elegantním a vintage stylu, je i skvělým doplňkem do každé kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky