úterý 4. září 2018

Nože s pevnou čepelí

Nože s pevnou čepelí

Když kupujete nůž s pevnou čepelí , kupujete víc než jen nůž, získáváte tím spolehlivý nástroj pro outdoor použití. V závislosti na konstrukci může jít například o full tang nože (vyrobené z jednoho kusu oceli, který prochází celou rukojetí) nebo nože na trn - tato konstrukce je typická například při skandinávských nožích. Nože s pevnou čepelí představují širokou kategorii nožů, do které mohou spadat všechny nože , které nemají sklopnou čepel. Každý typ nože má své využití a při správném používání si můžete ušetřit čas i námahu. Mezi noži s pevnou čepelí u nás najdete i jedinečné ručně vyráběné nože.


COLD STEEL 3V Master Tanto II je jedinečný nůž s pevnou čepelí. Jeho čepel o délce 1mm a hrot, a také tvar rukojeti, jsou přímo vyvinuty pro koncentraci drtivé síly v seku. Aktuální volba obsahuje 2položek. Nejprodávanější nože s pevnou čepelí. Acta Non Verba P2Mk.


II Stonewash, plain edge, leather. Hledáte kvalitní S PEVNOU OTáčIVOU čEPELí ? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Benchmade, KA-BAR, SmithWesson, Fällkniven, Böker a mnoha dalších.


Nože s pevnou čepelí

Dýky, lovecké a záchranářské nože atd. V této kategorii se nacházejí nože s pevnou čepelí dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. Fixed knife - anglické označení pro nože s pevnou čepelí. Součástí nože bývá často pouzdro pro nošení na opasku. Podle náročnosti využití nože zvolte typ materiálu čepele a typ ostří, hladké, vroubkované, kombinované.


Armádní, outdoorové, rybářské či lovecké nože s pevnou čepelí mají větší čepel než zavírací nože. Tyto nože mívají pevnou rukojeť proto se je mnohem lépe drží v ruce. Rukojeť má většinou u čepele zarážku, která zabraňuje sklouznutí ruky na čepel a následnému pořezání.


Jelikož se specializujeme na prodej bojových armádních nožů, tak v této kategorii naleznete největší výběr chladných zbraní. Najdete zde nože , dýky, i záložní nože různých velikostí. Nůž s pevnou čepelí Ultimate Pro Gerber Bear Grylls kombinuje desetiletí zkušeností s výrobou nožů firmy Gerber se znalostmi přežití Beara Gryllse. Vytvořili nůž, který je vším. Damašková ocel má vrstev z každé strany nože.


V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. E-shop s army a military oblečením a doplňky i věcmi na sebeobranu. Karambit Fade - spider. Své místo si najdou rovněž při lovu, rybaření či houbaření.


Luxusní nože s pevnou čepelí se zkrátka hodí pro většinu outdoorových aktivit. Při jejich výrobě je počítáno s horšími podmínkami pro použití. Vážení zákazníci, vzhledem k opatřením ohledně nákazy COVID-vyžadují dopravci GLS a Zásilkovna při odběru zboží na dobírku POUZE BEZKONTAKTNÍ PLATBU, tedy platbu kartou.


Na rozdíl od zavíracích kapesních nožů, od kterých většinou očekáváme univerzálnost a pomoc v případě nouze, nože s pevnou čepelí většinou pořizujeme za určitým účelem. Ať už se jedná o nože vojenské, výcvikové, lovecké, taktické i dekorační dýky, nebo nože určené pro outdoorové použití, v každém. Tyto nože jsou ideální do přírody, kdy svou kvalitou Vám mohou zachránit život.


Nože s pevnou čepelí

Lovecké nože s pevnou čepelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky