pátek 7. září 2018

Myčka nádobí whirlpool adg 6240 1 a++ fd

Při použití tohoto programu myčka zvolí vhodnou teplotu a dobu mytí podle stupně znečištění vloženého nádobí a použije nezbytné množství vody. Cenově atraktivní myčka , která zaujme překvapivě kvalitní výbavou. V ní hraje prim technologie 6. Dokonalé výsledky zaručují inteligentní technologií 6. Automaticky měří stupeň znečištění vody a tomu se dále přizpůsobují parametry celého mycího cyklu.

Můžete si vybrat z programů mytí vč. Pára, který je speciálně určen na velmi zašpiněné nádobí. Provozovatel se zříká odpovědnosti za věcné a technické nepřesnosti či chyby. PowerClean, propojení automatického vyhledávání špíny s vysokotlakými tryskami umístěných v dolním koši pro odstranění i té největší špíny.


Pořiďte si ji také a chtějte opravdovou kvalitu. Ne nadarmo patří mezi jedny z nejprodávanějších. Myčka , která pojme až sad nádobí.


Průtokoměr OWI do myček nádobí Whirlpool Integrovaný snímač.

Základní informace Vlastnosti Sensorova technologie 6. Je určena až pro sad nádobí. These Files contain exercises and tutorials to improve your practical skills, at all levels! Příruba oběhového čerpadla a topné těleso. Free Shipping Available. Looking For Great Deals?


Obal nemusí být originální a zboží může být i lehce použito. Enjoy 3days Black Friday on idealo. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Bosch ActiveWater Eco SMV58N80EU 10. Pro málo zašpiněné nádobí je.


Stav zboží - Předváděcí model Znečištěno. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. MAIN FEATURES Construction type Vstavaná Installation type Plne vstavaná Type of control Mechanical and electronic Type of control setting and signalling devices 7. Napsat komentář Zrušit odpověď na koment ář.


Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit. Nejhůře hodnocené myčky.

Mora Premium VM 6X nerez 7. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. K dispozici vám je také režim odložený start, díky kterému můžete začátek mytí posunout na vhodnější chvíli, a to až o hodin.


Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. MAX zajišťující optimální spotřebu vody a energie podle úrovně zašpinění nádobí , programů, parní režim STEAM pro ještě důkladnější odstranění zaschlé špíny, režim poloviční náplně, noční program, odložený. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.


Získejte cenové nabídky na oprava myčky, servis elektrospotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky