pondělí 17. září 2018

Plastová nádoba 50l

Plastová nádoba 50l bez víka. Hladký povrch nádoby umožňuje snadné čištění a dvě držadla usna. Víko je na vnitřním obvodu opatřeno výstupkem, který umožňuje zajištění nádoby při skladování popř.


Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách. Elbi plastová nádoba CV-7od výrobce Elbi S.

Tlaková nádoba ležatá IBO - 50l slouží jako zásobník čerpané vody pro domácí vodárny, přečerpávací a tlakové stanice, nebo průmyslové stanice. Vlastnosti horizontální tlakové nádoby IBO 50l : Tlaková n. Tlaková nádoba 50l Tlakové nádoby slúžia ako zásobníky čerpanej vody pre domáce vodárne, prečerpávacie stanice, priemyselné čerpacie stanice a pod. Môžu byť priradené ku všetkým typom čerpadiel, ktoré nepresiahnu maximálny pracovný pretlak tlakovej nádoby. Navíc sudy na vodu za trvale nejnižší ceny. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě.


Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Obrázek je pouze ilustrativní.

Pokud máte zájem o konkrétní barvu informujte se nejdříve u našich obchodníků. Malec tlaková nádoba 50L horizontálna - ležatá. Tlaková nádoba Malec 50L horizontálna - ležatá Tlakové nádoby slúžia ako zásobníky čerpanej vody pre domáce vodárne, prečerpávacie stanice, priemyselné čerpacie stanice a pod.


Pokud hledáte plastové barely na vodu, tak u nás si vyberete! Free Shipping Available. Možné kombinace s víkem nebo bez víka. Víko se nasazuje tlakem ruky, zpevněné okraje pro delší životnost, zesílené dno pro vyšší pevnost a stabilitu. Barva přepravky je pouze ilustrativní.


Nádoby nemají atest na styk s potravinami. S výhodou ju využijete napríklad na uchovávanie dažďovej vody v záhrade, na pitnú vodu, či iné tekutiny, ale vhodná je napríklad aj na pastviny a do ohrád ako zásobník vody pre zvieratá. Nádoba Stefanplast Nádoba na vodu 2l, pr. L najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Lze ji tedy využít jako sud na vodu nebo jako bečku.


Súčasťou nádoby sú aj kolieska pre ľahšiu manipuláciu.

Riady do mikrovlnnej rú. Nádrž zachytáva dažďovú vodu zo strechy domu a umožňuje tak využívať prírodné zdroje aj v období sucha a šetriť tak rodinný rozpočet. Elektrický ohřívač o objemu l. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruk.


Umývací stôl pre 50l sud - bez náplne a suda. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce.


Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky