středa 26. září 2018

Laufen pro umyvadlo

Pod interiérem showroomu LAUFEN PRAGUE GALLERY je podepsán světoznámý designér Roberto Palomba. Technický katalog LAUFEN je k dispozici jako interaktivní on-line PDF. Architekti a projektanti mohou využít i nové funkce jako hromadné stahování 2D a 3D objektů. K dispozici i pro mobily a tablety.


Laufen pro umyvadlo

LAUFEN pro compact solutions give you the opportunity to devise a comprehensive design concept, even in the most restricted spaces. Our washbasins and WCs have a short spout reach which saves valuable space. Thanks to the delicate redesign, the elegant pro S is compatible with all pro variants. It impresses with a compact design, simple functions and with a gratifying price.


V otázkách formy, funkce a rozměrů je koupelna ideální pro potřeby dětí v předškolním věku. Díky jemnému přepracování designu jsou. Provedení s otvorem pro baterii uprostřed.


Laufen launches Moderna. Navrženo v minimalistickém designu a působí velice elegantně. Disponuje dostatkem prostoru na odkládání. Kryt sifonu, sifon, umyvadlový vtok a vodovodní baterie nejsou součástí výrobku. Nábytek k tomuto umyvadlu a další koupelnové.


Sada k uchycení umyvadla,M10x120mm,. Zvýšená zadní hrana usnadňuje údržbu odkládací plochy, možno kombinovat s nábytkem na míru ze SIKO plánovače nábytku na míru. Součástí dodávky není sifon, vodovodní baterie a sada na uchycení umyvadla na zeď.


Laufen pro umyvadlo

Get Wall Hung Toilet prices in UK. Free Delivery Available! At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices.


Uprostřed vyražen otvor a předvrtány další otvory pro 3-prvkovou baterii. Umyvadlo lze kombinovat s krytem sifonu nebo sloupem. The back of the basin is suitable for putting your soaps and toiletries within easy reach with the larger models having space to the sides as well.


This smart addition to the bathroom will help you to assemble a relaxing and rewarding. Jednoduché a elegantní umyvadlo obdélníkového tvaru s otvorem pro baterii uprostřed a odkládací plochou po obou stranách. Rozměry umyvadla jsou 105x48x15. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí.


Nevíte si rady s výběrem? Zákaznické centrum je tu pro Vás. Na veškeré dotazy odpovídáme v pracovní dny zpravidla do hodin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Laufen pro umyvadlo

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. LAUFEN Pro S umyvadlo je oblíbené zejména pro svůj osobitý design a kvalitní provedení zaručující dlouhou životnost a vysokou odolnost. Jemné linie a výrazně oblé hrany jsou typické pro design této série, jenž se svým provedením podobá prémiovým sériím. Elegantní, čistý a svěží, takový je design LAUFEN Pro S.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky