pátek 7. září 2018

Desky s drukem

Desky s drukem

Desky s drukem jsou výjimečné svojí přední patentkou, která se dá lehce zacvaknout. Díky materiálu zabrání vlhkosti a zaprášení, poskytují tedy spolehlivější ochranu dokumentu. Samozřejmostí je výběr různých formátů a barev, ale i motivů. Obálky s drukem , s patentem v rozměrech A A A6.


Spisové desky s drukem NEO COLORI - A modrá Kód: QQ6-185. Skladem 2Kč s DPH 2Kč 6. S chlopněmi, lesklé papírové (z tvrdého kartónu), prešpánové, popisovatelný štítek na hřbetě. Desky na školní sešity (A4) s vnitřní klopou a gumičkou.


Aktovka na spisy s 5ti přihrádkami - pro praktické přenášení dokumentů. Vhodná pomůcka pro ukládání a přenášení dokumentů - spisovka s drukem stejné barvy a klopou. Z kvalitního polypropylenu, průhledná, v nejširší nabídce barev a rozměrů (A- A DL), zn. Máte jedinečnou možnost podělit se o zkušenosti s ostatními návštěvníky. Kniha přání a stížností.


Desky s drukem

Ochrana osobních údajů. Spisovka s drukem formátu A(2x 1mm). Plastová obálka s drukem. Desky dodáváme v barevném mixu po kusech. Uzavírání je umístěno na delší straně.


Díky odolnému druku můžete obálku otevírat a zavírat opakovaně. Silný a pevný polypropylen spolehlivě ochrání nejen papírové dokumenty formátu Anebo A ale i drobné předměty. Ve složkách jsme už viděli.


Cena je uvedena za kus. Provozovatel webu, officentrum. Tyto zakládací spisovky nabízíme ve velikostech A A obálková DL. UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou.


Desky Adruk Opaline se hřbetem Prostorové psaníčko, rozměr 3x 2x mm, A zavírání na klopu s drukem , průhledný odolný polypropylen. V balení ks od barvy. ASnopake, PP desky mm, zavírání jedním drukem , Snopake garance let, dvojitý svár pro. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Prohlášení k nařízeni GDPR.


Desky s drukem

Mezi spokojené zákazníky našeho velkoobchodu patří české firmy, banky, státní instituce, prodejny i drobní živnostníci. Zavírání jedním drukem. Rozměry: 3x 2cm. Desky s rychlovazačem mají výhodu v rychlém svázání proděrovaných dokumentů či eurosložek pomocí rychlovázací kovové spony.


Mimo to je rychlovazač odolný vůči poškození či ohnutí dokumentu a vzhledem k lehkému materiálu je ideální pro časté přenášení. Do desek s rychlovazačem uložíte až 2listů. V našem e-shopu najdete i Desky spisové s drukem A Anekke.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky