středa 15. července 2015

Wtls 60912 zen

Užijte si tiché praní s technologií ZEN Vrchem plněná pračka s intuitivním ovládáním, díky kterému zvládne praní opravdu každý. Spotřebič je vybaven 6. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Tento model patří k nejúspornějším na našem trhu. Inovativní technologie ZEN nahrazuje tradiční řemenový pohon za vysoce výkonný trakční motor, který otáčí buben přímo.


Výsledkem je snížení vibrací a hluku a současně vyšší účinnost a spolehlivost.

Hlavní výhody: ZEN technologie 6. This means that, contrary to the front loader, the laundry is not placed in the front of the machine but can be opened upwards. The big advantage of this machine is that it is very space saving and if you have limited space, this model could be the right one. Ezáltal mind a sötét mind pedig a világos ruhák a nekik járó törődésben részesülnek.


Vybavená je elektronickým displejom, programami, ako napríklad aj ochranou proti pretečeniu. Vyniká tiež technológiou 6. Sháníte návody a příručky pro pračky s vrchním plněním ? DOWNLOAD: Whirlpool is a registered. Dále pračka disponuje funkcí odloženého startu.

Má programů, jedním z nich je rychlé minutové praní. Free Shipping Available. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


I přesto, že se hodí klidně do malých panelákových koupelen, nabízí buben, do kterého se najednou vejde až kg špinavého prádla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail. Všetky informácie o produkte Práčka Whirlpool WTLS 609ZEN, porovnanie. Vybavena je elektronickým displejem, programy, jako například i ochranou proti přetečení.


Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. Typ volně stojící Kategorie shora plněná Vlastnosti Senzorová technologie 6. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Navíc osobní odběr zdarma ve. Colours Zen technology ano.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky