středa 15. července 2015

Skleněný termohrnek

SAGAFORM - dvojstěnný skleněný termohrnek se silikonovým víčkem a nerezovým čajovým sítkem. Díky dvojité stěně se teplota horkého nápoje nepřenáší na vnější povrch. Silikonové víčko zabraňuje nechtěnému vylití.


Dodáváno v papírové krabičce s ilustrativním potiskem. Všude tady se stane skleněný KeepCup, skleněný kelímek, který splňuje barista standar vaším společníkem. Společně s příchodem řady plastových KeepCupů Alchemy doznalo víčko hrnku změn také u skleněných KeepCupů – lépe těsní a má větší pítko pro lepší vychutnání kávy a uzávěr pro rychlé a bezpečné uzavření.


Skleněný termohrnek s čajovým sítkem, Lea - Sagaform Rádi si dopřáváte teplou kávu či čaj při cestě do práce nebo při procházce po parku? Pak jistě oceníte skleněný termohrnek s čajovým sítkem Lea. Je obdařen příjemný designem a barevnými květinovými obrázky, které v člověku dokáží vyvolat poziti. Hezký nerezový termohrnek v mnoha krásných barvách.


Termohrnek je vodotěsný, vejde se do většiny držáků. Abyste se napili, musíte ho celý odšroubovat. Při měření teplot měl termohrnek po hodinách teplotu vody °C. Hezký termohrnek , bude jistě šikovný nejen při cestě do práce, ale i na výlety. Hrnek má odjímatelné víčko.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kč SIGG skleněný cestovní hrnek Nova Electric Blue, l Skladem. Detail produktu Do obchodu. Kč Termoska s pumpičkou FAMILY COLORI l,.


Tyto termohrnky jsou jako stvořené pro milovníky čaje a zároveň pro ty, kteří si ho chtějí vychutnat kdekoli na cestách. Světle fialový nerezový cestovní termohrnek Premier Housewares Mimo, 3ml. Populární termohrnek z tvrzeného skla ideální pro uchování kávy, smoothie a čerstvé šťávy na cesty. Tento designový cestovní termohrnek Keepcup můžete na rozdíl od jednorázových neekologických kelímků používat opakovaně po několik let a jsou 1 recyklovatelné, navíc udrží váš nápoj teplejší až o 3. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Skleněný termohrnek

Designový skleněný hrnek Brew Cino 3ml. Keepcup je australská značka, kterou založili sourozenci Forsythovy s myšlenkou vyrábět ekologické hrnky na kávu. Thermos je světovou jedničkou na poli termosek a termohrnků.


Jedná se o prvního výrobce termosek na světě! Málo kdo již dnes ví, že slovo termoska je odvozeno právě od jména společnosti Thermos. Vodotěsný termohrnek s madlem - tmavě modrá Vodotěsný nerezový vakuově izolovaný termohrnek s otočným uzávěrem a madlem o objemu 4ml v tmavě modrém provedení.


Skleněný termohrnek

A super odolné nádobí Stanley ještě jednou: nerezový termohrnek Nerezový termohrnek Classic Vacuum má víčko s patentovanou technologií, díky které se skvěle obsluhuje a je 1 vodotěsný. Téměř každý z nás si ráno dopřeje šálek dobrého čaje nebo kávy. Veškeré informace o produktu.


Vychutnejte si teplý nápoj podávaný stylově v jednom z našich šálků a hrnků. Nabízíme kompletní sady hrnků v různých barvách a stylech, ale i jednotlivé šálky a podšálky, abyste si je mohli nakombinovat podle libosti. Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky