čtvrtek 16. července 2015

Guzzanti gz 59

Guzzanti gz 59

Lze ji použít jako volně stojící spotřebič i jako vestavitelnou část kuchyně. Vnitřní prostory jsou osvětleny modrými LED zdroji. Objem tohoto modelu činí 1litrů (zhruba lahví vína), takže uspokojí i náročné vinaře.


Guzzanti gz 59

Luxusně vyhlížející černý design je zárukou, že vinotéka bude unikátním a elegantním prvkem místnosti. Kétrétegű üvegajtaja védi a borokat a fénytől. A hőmérsékletet 7°C-tól 18°C-ig állíthatja, hogy kedvenc bora mindig a legideálisabb hőmérsékletű legyen. Chladicí rozsah této vinotéky je 7 –18°C.


Všetky informácie o produkte. Info o zpracování osobních údajů Správce os. GUZZANTI GZ alternatívy - Heureka. Nabidne vam programu vc.


Vďaka šikovnému kompresoru zvládne kontinuálne chladiť vložené fľaše v rozmedzí – 18°C. Kontrolu nad aktuálnou teplotou zaistí LED displej s možnosťou regulácie teploty. Milovníkům vína by doma neměla chybět kvalitní vinotéka, která zajistí vašim archivním kouskům optimální podmínky. Tento model je vhodný nejen do domácností, ale také do hotelů či penzionů. Má dobré termoizolační vlastnosti, díky kterým si budete moci prodloužit pěst.


Chladiaci rozsah tejto vinotéky je –18°C. Nebo bydlíte v záplavové zóně a vaše sklepní prostory jsou pravidelně postižené stoupající vodou? Má nádržku na odčerpanou vodu s. Detaily produktu: Termochladicí prosklená duální VINOTÉKA Termoelektrický chladicí systém bez kompresoru a bez vibrací Duální zóna chlazení Kapacita celkem láhví, l netto Kapacita horní prostor pro červené víno lahví Kapacita spodní prostor pro bílé víno láhví 5x chromové drátěné police Velmi nízká hlučnost dB LED display.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Guzzanti GZ najdete a porovnáte na Srovnanicen. Free Shipping Available.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Uložíte do ní až lahví vína.


Vinotéka díky šikovnému kompresoru zvládne rovnoměrně chladit vložené láhve v rozmezí 7. Porovnání cen guzzanti gz gz5 srovnání cen guzzanti gz gzna portálu HLEDEJCENY. Jedná se o nové, pouze odzkoušené zboží poničené při přepravě. Prodáváno s kosmetickou vadou - na vrchní desce uprostřed malé ďubky, prasklý spodní pravý roh dvířek viz foto. Digitální automatický jogurtovač s elegantním.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky