čtvrtek 23. července 2015

Dřevovláknité desky

Vyberte si vhodnou desku Spočítat materiál. Dřevovláknité izolace Steico Pavatex Egger DHF. Upřesnit parametry hrana. Pero a drážka (8) Rovná (8) tloušťka (mm) (1) (1) (1) (1) (1) 40.


Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z nabídky tohoto výrobce. Usilujeme o to, aby nás naši zákazníci viděli jako firmu, která je schopna nabídnout kompletní logistické služby týkající se dodávky materiálu přímo na stavbu, či do skladu odběratele.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Naše společnost je distributorem dřevovláknitých desek HOFATEX. Do skupiny dřevovláknitých desek patří desky HDF, MDF, Hobra apod. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu.


Pavatex vyrábí dřevovláknité desky z těžby v lesích, nad jejichž kvalitou sám dohlíží. Výroba desek Pavatex je prováděna mokrým procesem, tedy desky mají ryze ekologickou povahu. Desky PAVATEX jsou klíčovým materiálem v certifikovaných difúzně otevřených konstrukcích.

Překližky, OSB desky , dřevotřískové a dřevovláknité desky jsou deskové materiály na bázi dřeva, jenž díky svojí konstrukci a vlastnostem nachází široké uplatnění ve stavebnictví a při rekonstrukci staveb. Slovo “distributor” má zde zásadní význam a to proto, aby nás naši zákazníci viděli. Dalším zástupcem přírodních izolací jsou dřevovláknité desky.


Jako základní materiál pro výrobu této tepelné a zvukové izolace jsou jehličnaté stromy. Ty se zpracují na dřevní štěpku, pomocí vodní páry se nechají změknout a mezi ocelovými kotouči se postupně rozvlákní. Do výsledné formy desek se materiál. Nízká cena, jednoduchá a rychlá pokládka — to jsou hlavní výhody podlahy z OSB desky. Mohou být vyráběné mokrým a suchým způsobem.


Sololit je tvrdá dřevovláknitá deska vyrobena mokrou cestou. Jedná se plošný materiál, který je využíván hlavně v nábytkářském. Kvalitní dřevovláknité izolační desky švýcarské výroby PAVATEX - tepelná a zvuková izolace stěn, střech, stropů i příček. Dřevní vlákna jsou v nich málo slisována a proto desky lze použít pouze jako výplňový nebo izolační materiál připevněný k nosné konstrukci. Desky Hobra se vyrábějí v různých tloušťkách, protože pomáhají nastavit výškovou úroveň podlahy dle potřeby.


V případě potřeby větší tloušťky dřevovláknité desky se sortiment rozšiřuje o klasické tepelně izolační desky. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte dřevovláknité desky za nejlepší cenu! Výborně chrání před teplem i. Titulní strana Seznamte se s naší filozofií.


Reference O výsledcích naší práce hovoří sami zákazníci.

Mezi další funkce patří prodyšnost, která pomáhá regulovat vlhkost uvnitř budovy a tak jsou tyto materiály často používany v difuzně otevřených konstrukcích. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Anzahl der Artikel pro Seite.


Můžete ji také použít na vnitřní izolace stěn, střech a příček dřevostaveb. Další řada desek se klade na vazbu s překrytím spáry o 3mm. Všechny spoje v ploše střechy jsou uzavřeny zámkem „pero-drážka“, kdekoliv mezi krokvemi.


Skladby stavebních konstrukcí s použitím dřevovláknitých desek jsou ze stavebního hlediska vysoce kvalitní a zaručují minimální spotřebu energií. Jsou více než plnohodnotnou náhradou běžně používaných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky