středa 1. července 2015

Skleněný džbán

Vyberte si skleněný džbán. Džbán z kvalitního skla se stane ozdobou vašeho stolu. Skleněný džbán DARA o objemu l je vhodný pro podávání všech typů studených nápojů. Tělo džbánu je skleněné a víko je z plastu.


V nabídce výběr ze barev: žlutá, růžová, modrá a fialová.

Džbán je opatřen rukojetí pro snadné nalévání nápojů. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny.


Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Jedná se o hrubší sklo. Osobní odběr v Havířově nebo po platbě předem mohu zaslat.


Tento velký džbán válcovitého tvaru oceníte jak pro jeho vlastnosti, tak i velikost.

Džbán využijete obzvláště v horkých letních dnech či v chladných zimních večerech. Varné sklo, za kterého je džbán vyroben, totiž vyniká odolností vůči vysokým i nízkým teplotám. Nezamrazovat s tekutinami!


Džbán na vodu z kvalitního skla se stane ozdobou stolu. Mějte na paměti, že takový džbánek na pivo má být dostatečně velký, aby se do něj vešla alespoň tři točená piva. Hodnocení produktu: (). Džbán vhodný k servírování, vody, limonády či čaje, vyroben z kvalitní skloviny SIMAX, která odolává vysokým teplotám až do 3°C, ale i nízkým do -40°C, lze mýt v myčce, schváleno pro styk s potravinami v domácnostech i profesionálních provozech, vyrobeno z recyklovatelné skloviny bez kadmia a olova, dodržujte zásadu pozvolného ochlazování, myjte jemnými. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití.


Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek. Džbán skleněný postavila si na kraj schodů. Blesklo mi hlavou: A co teď? A hned tu byla odpověď: dívka mě chvatně políbila. A pak potichu zvedla svůj džbán a odkvapila.


Polibek první, nevinný, snad trval jen půl vteřiny. Džbány z žáruvzdorného borosilikátového skla opatřené odšťavňovačem citrusových plodů a chlazením vynikající pro přípravu a podávání studených i teplých nápojů.

Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. V jasném, jednoduchém, nadčasovém a multifunkčním designu, hodícím se do každé domácnosti. Skvělý pro podávání a krátkodobé skladování džusů, mléka, ledových čajů a mnoha dalších nápojů. Džbány S chladící vložkou Na pivo Na vodu Na víno Karafy Láhve Čajové a varné konvice Hrnky a šálky Nápojové zásobníky Frenchpressy Whisky sety Soupravy. STAROŽITNÝ SKLENĚNÝ DŽBÁN - ZAJÍMAVÁ BARVA - 1L.


Aukce 8Kč s dopravou 9Kč. Obrovská nádherný skleněný džbán o obsahu litr. Vybavte si kuchyňku mikrovlnkou, konvicí, kávovarem. Nabízíme i nádobí, příbory a servírovací misky. Petrolejová lampa 38cm.


Sportovní Poháry - Trofeje 2. Servírovací džbán vhodný na dětské oslavy, k bazénu, na pláž a kamkoli, kde pobíhají děti a hrozí rozbití a následné poranění. Džbán GIADA od značky ILSA je vyroben z akrylu a neobsahuje škodlivé BPA. Dobře odolává čisticím prostředkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky