středa 8. července 2015

Pračka philco

Pračka philco

Další úspornou výhodou je velmi tichý invertorový motor BLDC. LED osvetlenie bubna a. Pračka s vrchním plněním dobře zapadne do interiéru, kde není mnoho místa pro přední otvírání. Pračka s předním plněním potřebuje prostor na otevření, ale její vrchní část se dá využít na odkládání různých potřeb z koupelny nebo z prádelny. Vybavena Crystal bubnem pro šetrné praní prádla a jeho prodlouženou.


Pračka philco

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Ke spolehlivému provozu ještě přispěje strukturovaný Crystal buben, který minimalizuje poškození prádla. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou.


Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato nabídka od prodejce Alena_Antkova byla archivována dne 4. Dobrý den, hledám návod k pračce PHILCO SOGT LINE WDN 13VL. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu.


Recenze automatických praček Philco. Srovnání praček Philco s dalšími konkurenčními značkami najdete v komplexním testu praček. Na této stránce najdete porovnání výrobků od Philco mezi sebou na jednom místě. Zjistěte, která je nejlepší pračka Philco : Důležité parametry.


Předem děkuji za naskenování, jde mi hlavně o sušičku a jednu stránku hlavních programů. Automatické práčky PHILCO na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Pračka se sušičkou značky Philco patří k nejobjemnějším modelům na trhu. To není nejhorší výkon v testu, jsou ale i. Další výhodou této pračky je Soft Opening, díky němu se buben pračky otevírá pomalu, tiše a bezpečně. Ne všechny náhradní díly na pračky PHILCO které máme skladem jsou vystaveny zde na eshopu. Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste.


Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? S programem ekonomické praní je možné zkrátit dobu pracího programu, čímž se sníží spotřeba vody i energie. Přejít na stránku Philco. Nahlášení reklamace pro domácí spotřebiče Tento formulář nelze využít pro malé domácí spotřebiče jako kávovary, konvice, roboty apod.


Infromace o produktu Jsem majitelem certifikátu služby bezplatný servis. Program barevné prádlo, jemné, rychlé praní, extra. Ahoj děvčátka, omlouvám se za tento, s prominutím, debilní dotaz…ale u nevím,kde bych hledala a scháněla…Naše pračka vypověděla službu a sehnali jsme zatím náhradní PHILCO LA 1RX, ale bohužel nemáme návod a na netu jsem ho nikde nenašla…a jaksi je tato pračka na mě nějaká složitější a má trošku jiné programy než všechny ostatní…Prosím,jestli. Mezikusy pračka - sušička. PRAČKA REPAS - ZÁRUKA - DOPRAVA ZDARMA.


Spotřebič lze objednat telefonicky. Fotogalerie: PRAČKY - REPAS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky