úterý 21. července 2015

Americká chladnička

Ak budeme počítať s priemernou cenou za kilowatthodinu, ročné náklady na prevádzku chladničky budú povedzme eur. Americká chladnička ponúka kompaktný dizajn vhodný do každej kuchyne. Nielen, že je potešením pre oči, ale poskytuje aj dostatok úložného priestoru a nastavenia na diaľku.


Vnútri navyše zabezpečí optimálnu vlhkosť pomocou technológie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé. Nabízejí množství inteligentních funkcí a flexibilní uspořádání pro šikovné skladování všech potravin. Nejen, že je potěšením pro oči, ale poskytuje i dostatek úložného prostoru a nastavení na dálku. Do chladniček typu side-by-side uskladníte vše potřebné i po velkém nákupu, proto jsou ideálním řešením do početných domácností s prostornou kuchyní. Hlavní výhoda americké lednice spočívá v přehledném a objemném vnitřním prostoru a ve funkční vybavenosti.


Vyberajte si Chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené.


Americká chladnička

Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé.


Spotrebič je v Nofrost prevedení s najobľúbenejšími režimami SuperCool, SuperFreeze, režim chladenia nápojov a. Luxusní nerezový design doplňuje přehledný displej. Uvnitř si pro vás americká chladnička připravila nadstandardní prostor, praktické funkce, úsporný provoz a nízkou hlučnost. Lednice americká pomůže, když kombinovaná už nemůže. Nevejde se vám již nákup do lednice?


Za dvoukřídlími dveřmi se skrývá nadstandardní prostor pro skladování potravin až pro šest osob. Láká uživatele dávkovačem vody a ledu, někdy se dokonce může pyšnit i domácím minibarem. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Zároveň vzduch medzi jednotlivými časťami necirkuluje. Nedochádza tak k vysušovaniu potravín, ktoré sú tak dlhšie čerstvé. Intel Optane Memory: Zrýchlite svoje PC vďaka revolučnému riešeniu. Klikneme na ikonu a chceme, aby sa program na počítači otvoril v tú istú sekundu.


Americká chladnička

Nedochází tak k vysušování potravin, které jsou tak déle čerstvé. Spodní, na sobě nezávislé. Přinášíme radost a užitek více než let.


No Frost, která zajistí odvětrání teplého vzduchu a vlhkosti, takže nebudete muset odmrazovat. Na obsah chladničky vám posvítí úsporné LED osvětlení. Chladnička by mala samozrejme obsahovať flexibilné prehodenie dvierok na pravú aj ľavú stranu.


All-Around Cooling čo znamená, že chladnička chladí po celom objeme a tým zabezpečuje Vaše potraviny dlhšie čerstvé. Hisense RS670N4BCdisponuje funkcí Multi Airflow, která zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci vzduchu pro zachování čerstvosti potravin. Technologie No Frost vás pak zbaví starostí s odmrazováním chladícího prostoru. Ide o chladničku s dvojkrídlovými dvierkami s tým, že na jednej strane sa nachádza chladiaca časť a na druhej strane časť mraziacej.


Výhodou je možnosť zabudovaného výrobníka ľadu alebo automatu na vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky