čtvrtek 23. července 2015

Amica ots 515 w

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Amica OTS 5alternativy - Heureka. Tukový filtr v balení umožňuje filtrovat tukové částice.


All customers get FREE UK Delivery on orders over £dispatched by Amazon. Veškeré informace o produktu. Width standard: 5 Colour of product: White.


Umožňuje odtah odsátého vzduchu do komína a tedy pryč z místnosti a nebo jeho vyčištění filtrem a vypuštění zpět do místnosti (recirkulace). V balení je přítomen také tukový filtr pro odfiltrovávání tukových částeček z. Jeho ovládanie je k tomu všetkému ešte aj posuvné s pár tlačidlami, čiže s ním dokáže zaobchádzať absolútne každý a je vybavený žiarovkovým osvetlením, čo vám tak uľahčí kontrolu nad prípravou vašich pokrmov. Umožňuje odťah odsatého vzduchu do komína a teda preč z miestnosti alebo jeho vyčistenie filtrom a vypustenie späť do miestnosti (recirkulácia). Nastavit můžete stupně výkonu. Hliníkové tukové filtry zachycují mastnoty a nečistoty.


Amica ots 515 w

Odsaje páry z vaší kuchyně rychlostí až 253mza hodinu. Libovolné nastavení výkonu. Nepříjemného hluku se obávat nemusíte – ani během chodu intenzivního odtahu nepřesáhne hlučnost digestoře hranici dB. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Ve všech modelech vybavených halogenovým osvětlením je zapínání nezávislé na funkci digestoře.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Návod k obsluze Kuchyňská digestoř CZ. Vážení kupující, Stali jste se uživateli nejnovější generace kuchyňských digestoří OTS 515.


Digestoř byla zaprojektována a vyrobena především proto, aby splnovala Vaše očekávání a zcela určitě bude součástí moderně vybavené kuchyně. Uniwersalny biały kolor urządzenia sprawi, że dopasuje się ono do każdej nowoczesn. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. INSTRUKCJA OBSŁUGI - OKAP NADKUCHENNY PL.


NÁVOD K OBSLUZE - KUCHY. Výsuvný odsavač par s možností recirkulace. Detail zboží Guzzanti GSL W bílý. Vsaďte na osvědčenou klasiku a pořiďte si do své kuchyně teleskopický odsavač par OTS 5I, který se pyšní nízkou hlučností, třemi stupni výkonu a halogenovým osvětlením. Hasonlítsa össze az árakat!


Specifikace Barva BíláVýška 174. Szállítási idő: várható szállítás 5-nap. Motor: 1db Világítás és ventilátor automatikus bekapcsolása, Sebess. AMICA OTS 5W DIGESTOŘ VÝSUVNÁ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky