čtvrtek 9. července 2015

Pěnový čistič klimatizace

Aktivní pěna působí déle, než standardní sprej, pomocí ventilátoru se rozptýlí ve ventilačním okruhu. Ideální pěnový prostředek pro čištění a desinfekci klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémů koupelen a saun. Vhodný pro digestoře v domácnostech a restauračních zaříz. Nejvhodnějším obdobím se jeví jaro, kdy se blíží sezóna jejího používání.


Pokud chceme ušetřit pár stovek, nemusíme jezdit na čištění klimatizace do autoservisu.

Stejnou službu jako dostanete tam, zvládnete určitě také. Nejedná se o nic složitého. V autopotřebách si koupíte pěnový čistič klimatizace. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. KKlima Doktor pěnový čistič klimatizace najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Efektivní a snadno použitelný prostředek k osvěžení vzduchu všech typů klimatizací motorových vozidel. Klimatizace a její díly) Hodnocení produktu:.


Nanáší se pomocí přibalené hadičky do výparníku a ventilačních otvorů kanálů klimatizace. Motip Airco Cleaner je pěnový antibakteriální prostředek, který odstraní nejen 9 plísní a bakterií zachycených a žijících v klimatizačním systému a jeho filtru, ale také vyčistí vedení klimatiozace, výparník a zanechá příjemnou čerstvou vůni. AIR CO CLEANER - pěnový čistič klimatizace.


ACC je vysoce kvalitní čistič všech klimatizačních systémů. Pěnový čistič klimatizace a výparníku. Složky vody a aditiv zajišťují vynikající pěnění a odstraňují nečistoty vyskytující se u všech klimatizačních systémů. Aplikuje se pomocí přiložené hadičky s křížovým difuzorem přímo na výparník, at už skrz ventilátor, nebo skrz ventilační průduchy.


Jak použít pěnový čistič 1:— 1. Vytvořte si přístup k výpustní trubce systému klimatizace. Ujistěte se, že klimatizace je vypnutá. Skladem Speciální pěna ve spreji na čištění a dezinfekci systémů klimatizací a topení motorových vozidel.


Je optimální pěnový čistič výparníků a kanálů klimatizace – topení. Dokonale zlikviduje vzniklé plísně a bakterie a zanechává příjemnou svěží vůni.

Po demontáži pylových a jiných filtrů z rozvodů vzduchu nastříkáme souvisle na výparník a do kanálů čistič klimatizace a necháme min. Přípravek má velice jednoduché použití. Jedná se o tlakovou nádobku, která se. Originální název: Klima Cleaner Účinný přípravek určen k čištění a dezinfekci klimatizací ve všech typech automobilů. Spolehlivě odstraňuje nečistoty, bakterie, plísně a mikroorganismy v systému klimatizace.


Odstraňuje nepříjemné zápachy vyvolané bakteriemi a plísněmi. Ochraný film na výparníku se postará o čerstvý, čistý vzduch a optimální chladící výkon. Díky tomu, že se klimatizace nemusí. Liqui Moly Čistič klimatizace sprej - 2ml. KKLIMA DOKTOR 500ml – pěnový čistič klimatizace.


Prostředek je speciální čisticí roztok ve spreji určený pro optimální a hospodárné odstranění bakterií, plísní, virů a choroboplodných zárodků z klimatizačních zařízení bez jejich demontáže. Dezinfikuje zařízení a odstraňuje nepříjemný zápach. Den Braven čistič klimatizace 4ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky