pondělí 13. července 2015

Pekáče do trouby

Do každé domácí nebo profesionální kuchyně patří pekáče do trouby. Doporučujeme vybírat pekáče , které se dají použít nejen do trouby , ale i na sporák, a máme i typy pro indukční desky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


V naší nabídce najdete kvalitní pekáče osvědčených značek BAF, Belis, ORION, Simax a Tescoma.

Vhodné pro všechny druhy ohřevů včetně indukce. Hrnce bez poklice lze použít i do trouby jako pekáče. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem. V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl.


C - jednoduchá údržba, vhodné do myčky nádobí - rozměry: x 27. Oválný smaltovaný pekáč o objemu litru je svělým doplňkem do každé kuchyně. Kvalitní materiál je vhodný po všchny typy sporáků a do trouby.


Pekáč je dodáván s nezbytným víkem.

Využívá se k zapékání, dušení a pečení objemnějších pokrmů. Stojí hned za plechy na pečení , které jsou považovány za naprostý základ. Pokud často pečete pouze stehna nebo celé kuře, bude vám pravděpodobně stačit menší pekáč.


Kvalitní pekáč do trouby od německého výrobce Zenker, je velice dobrý pomocník do Vaší kuchyně. Smaltovaný pekáč s uchy. Vhodný do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Spojuje funkčnost a zdravé vaření ve smaltu s možností krásného doplnění interiérů kuchyní.


Baf velkoobcho mallobchod - otevřeno mon- stop luxusní plasma titanové pánve a nádobí na indukci, hrnce, pánve, pekáče , woky, kastroly, rendlíky, pánve na palačiny, pánve na volská oka, lívanečníky i na indukci, parní sestavy, parní hrnce, skleněné pařáky, titanové parní nástavby,pánve na ryby. Titanové pekáče značky BAF představují oblíbené a klasické kuchyňské nádobí. Jsou k dispozici v několika velikostních variacích.


Lze je využít pro standardní pečení v troubě, avšak díky jejich vynikající vodivosti se na ně můžete spolehnout i na sporáku. Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Kromě toho existují i pekáče se smaltovaným nebo keramickým povrchem, které jsou vhodné pro sklokeramickou desku, plynový sporák i indukční vaření. Mezi tradiční výrobce patří WMF, Fissler.


Popálené ruce od sahání do trouby a bolav. Plechy do trouby jsou důležité vybavení v každé kuchyni.

Velmi důležitý je vhodný materiál i velikost plechu, kterou je potřeba přizpůsobit konkrétní troubě. Pekáče BERLINGERHAUS Trháky měsíce. Vybrat si můžete nejrůznější materiály, které preferujete právě vy. Titanové hrnce do trouby jsou dodávány včetně skleněné poklice Pyrex.


Hrnec s umělohmotnými úchyty včetně skleněné poklice je žáruvzdorný do 2°C. Hrnec do trouby i vhodný na všechny typy sporáků. Záruka je roky na povrch nádobí a let na rovnost dna. Další návod doporučuje nasypat do zašpiněné trouby sůl a nechat ji žárem zhnědnout.


Tím se odstraní mastnota. Zbylá sůl se potom vymete či vysaje a vnitřek trouby se jednoduše vymyje. Ti odvážnější mohou zkusit čpavek.


Nalijte ho do vyššího pekáče a nechte přes noc působit v zavřené troubě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky