čtvrtek 2. července 2015

Gorenje ei 57320 aw

Ovládanie rúry a varných dosiek je jednoduché pomocou otočných gombíkov. Zahříváno je pouze dno nádoby a zbylý povrch varné desky zůstává chladný a vždy bezpečný na dotek. Výhodou indukční desky je velká efektivita, kde teplo neuniká z okolí hrnce. Sklokeramická varná deska je velmi odolná vůči poškrábání a je schopná se sama vypnout.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Ovládání trouby a varných desek je snadné pomocí otočných knoflíků. Zahrievané je iba dno nádoby a zvyšný povrch varnej dosky zostáva chladný a vždy bezpečný na dotyk. Trouba disponuje velkým vnitřním objemem litrů a bezpečnými dvířky Cool Door ze skel a reflexní vrstvy. Price Match Promise on Genuine Gorenje Spare Parts. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Multifunkčný elektrický sporák s indukčnou doskou Gorenje v krásnom modernom prevedení. Ponúka výnimočnú kvalitu a dokonalé dizajnové spracovanie. Veľká pečiaca plocha sa hodí predovšetkým pre väčšie rodiny.

Trouba se snadno čistí díky odolnému smaltu EcoClean a čistící funkci Aqua Clean. Medzi prednosti varnej dosky patrí varná automatika BoilControl, indikátor zostatkového tepla a funkcia využitia maximálneho výkonu PowerBoost. K dispozícii sú varné platne s rôznymi priemermi a výkonmi. Chtěl jsem ho koupit, ale nenašel jsem ho pod indukčními sporáky, protože nějaký technický diletant to zařadil pod sklokeramiku.


Mechanické nastavení teploty s digitálními programovatelnými hodinami. Funkce AquaClean vám usnadní udržování čistoty v troubě a dvířka CoolDoor zvýší bezpečnost při pečení. Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má poškodený obal.


Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Hladký povrch trouby - EcoClean zabraňuje zachycení nečistot a zapékání mastnoty. Rúra disponuje veľkým vnútorným objemom litrov a bezpečnými dvierkami Cool Door zo skiel a reflexné vrstvy.


Mezi přednosti varné desky patří varná automatika BoilControl, indikátor zbytkového tepla a funkce využití maximálního výkonu PowerBoost. K dispozici jsou varné desky s různými průměry a výkony. Pomocí tohoto formuláře se nás můžete zeptat na bližší informace o Sporák el. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy.


Mezi základní výbavu patří displej, ukazatel zbytkového tepla, digitální programovatelné hodiny, drátěné závěsy pro zasunutí plechů či funkce. Chcete vedieť, či je cena 3€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?

Nakúp lacno v pohodlí domova. Dostupnosť: Na objednávku dodanie do dní. V multifunkční troubě s objemem litrů můžete díky bohatému vybavení připravovat rozmanité pokrmy na několik různých způsobů.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Elektrické sporáky GORENJE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky