pátek 24. července 2015

Sušička prádla

V budoucích letech se sušičky prádla , jak je dnes známe, mohou stát minulostí. Vědci z americké Národní laboratoře v Oak Ridge, Tennessee vyvinuli zcela novou technologii sušení prádla pomocí ultrazvuku. Při ultrazvukovém sušení je. Nie každý má priestor, na ktorom by mohol vypratú bielizeň sušiť, nie každý má čas zdržiavať sa jeho vešaním na šnúru alebo rozkladaním sušiaka.


Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.

Mezi funkcemi nechybí rychlý či šetrný program k dětem ani automatické nastavení vlhkosti a optimální teploty. Pokud jste ji nikdy neviděli v akci, jejími sušícími výsledky budete doslova nadšeni. V rámci velkého testu se nám podařila vybrat nejlepší sušička prádla své cenové kategorie. Níže doporučujeme i návo jak sušičku správně vybrat. Nechybí ani možnost ovládání sušičky prostřednictvím mobilních zařízení přes Wi-Fi rozhraní.


LG tedy opět nabízí vysokou kvalitu a vybavenost za více než přiměřenou cenu. Pridajte k tomu veľmi nízku hlučnosť (dB) – prádlo bez problémov môžete sušiť v noci bez toho aby ste rušili susedov. Kondenzačná sušička s priamym ohrevoTento starší model je vhodný iba na príležitostné využitie.

Dôvodom je, že na ohrev využíva elektrickú energiu, tým pádom má sušička vyššiu spotrebu. Síce ide o lacnú sušičku, tento typ vám v prípade, že ho chcete používať často, neodporúčame. Invertorový motor je oproti klasickému motoru spolehlivější a odolnější. Refresh program dokáže odstranit pachy z jinak čistého nepraného oblečení. Nejen, že se nemusíte stresovat se žehlením, ale není potřeba se zdržovat s věšením prádla na balkon, půdu, po bytě na šňůry nebo snad dokonce venku.


Zachová barvy, což při sušení na slunci bohužel úplně zajistit nejde. Příjemný zpráva pro majitele zvířat je, že sušička z prádla dokáže odstranit zvířecí chlupy, či nachytané vlasy a odvede je do filtru k tomu určenému. Totéž umí sušička s případnými žmolky na oblečení. Naproti tomu sušička prádla se dá v dnešní době pohodlně umístit na pračku, kam už by se stejně nic nevešlo. Při plném využití funkcí sušičky prádla mohou odpadnout i starosti s odžmolkováním prádla , s jeho žehlením nebo případnou sterilizací pro alergiky.


Sušička o prádlo také pečuje. Ale základním předpokladem samozřejmě je vybrat sušičku takovou, která vše, co potřebujete. Ako vybrať sušičku, ktorá vám ušetrí čas, na čo sa zamerať pri výbere a aký je výber na trhu? Zbavuje oblečení žmolků, vlasů, ale i alergenů nebo pylů, což ocení hlavně alergici. Kondenzační sušička na prádlo s tepelným čerpadlem je poměrně úsporným spotřebičem, který je zároveň cenově dostupný.


Pokud si v dnešní uspěchané době hledáte ideálního pomocníka, který vám ušetří čas strávený údržbou prádla , pak je sušička prádla to nejlepší, co si můžete koupit. Nabízí praktických programů, které jistě využije každý.

Isto poznáte situáciu, keď vonku prší alebo sa víri prach a vy ste ako naschvál práve v tento “krásny čas“ ukončili pranie. Zostalo vám veľa mokrého oblečenia, ktoré potrebujete nutne vysušiť a obliecť si. Práve pre tieto chvíle by vám v domácnosti nemala chýbať sušička.


V čom sa líši jedna sušička od druhej? Typy sušiček rozlišujeme podle toho, jakým způsobem se sušička s vlhkým vzduchem vypořádá. Nejenže usuší prádlo, ale zbaví váš většiny žehlení, zlikviduje alergeny a ušetří čas.


Ne náhodou obliba sušiček roste! V první řadě byste měli vědět, na kolik kilogramů prádla vaše sušička je, a respektovat to. Pokud je přeplněná, pak se vzduch nedostává mezi prádlo a to zůstane zmačkané. Pamatujte na to, že maximální kapacita sušičky je určená pro bavlnu, ostatní druhy tkanin je potřeba sušit podle objemů uvedených v návodu.


Barvy nevyblednou, z prádla půjde snadněji odstranit vlasy nebo zvířecí srst, některé materiály se po pobytu v sušičce nemusí ani žehlit. Bohužel, jednou z nevýhod může být poměrně nákladný provoz, tady je. Zároveň 2vusuší méně prádla. I když kombinace pračka se sušičkou představuje úsporu místa, ani sety po této stránce nezaostávají. Samostatnou pračku a sušičku prádla totiž můžeme postavit nejen vedle sebe, ale také na sebe.


Ani rozměrnější sety tedy. Tato sušička je dále vybavena velmi praktickými funkcemi které jistě oceníte, jako například odložený start, dětský zám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky