pátek 17. července 2015

Braun tyčový mixér

A je vybaven novou štíhlou a měkkou rukojetí. Velký mixér Braun vám umožní popustit uzdu tvořivosti a využít váš tyčový mixér na maximum. Kromě toho, že vám snadno a rychle naseká přísady do pokrmů, také dokáže výborně připravit smoothie a míchané nápoje, uhníst lehké těsto a dokonce s ním bez námahy nadrtíte led.


Radujte se z perfektních výsledků bez nepořádku. Každý tyčový mixér značky Braun je standardně vybaven patentovanou nohou se systémem PowerBell, který využívá technologii SPLASHControl, která dokonale mísí pokrmy a zabraňuje rozstřiku - na vás ani na vaší kuchyni tak neulpí ani kapka.

Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý. Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu. Navíc s ním mixujete přímo v hrnci nebo míse, takže neušpiníte další nádobí. Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet.


Další výhodou je speciálně tvarovaná mixovací noha pro rychlé, jemné a rovnoměrné zpracování potravin. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Braun global manufacturer of small electrical appliances.

Innovative high quality shaving hair care beauty care products, to kitchen and household products blenders, juicers, coffee makers and irons, innovation quality design. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického? Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost.


Praktickou součástí mixéru je také nádoba se sekáčkem, který vám naseká veškeré suroviny od bylinek až po ořechy. Abyste zůstali čistí Vy, i Vaše kuchyně. PowerBell pre rýchle, jemné a rovnomerné spracovanie potravín.


Rychlost tyčového mixéru zvyšte jemným stisknutím regulátoru rychlosti, rychlost snižte jeho uvolněním. Jeden stisk, celá škála rychlostí. Jedná se totiž o praktického pomocníka, který vám může v kuchyni ušetřit spoustu času i námahy.


Aby mixér tohle všechno zvládnul, neobejde se bez zmíněného příslušenství. Tyčový mixér by neměl chybět v žádné domácnosti, ve které se alespoň tu a tam vaří. To je jeden z faktorů, který určuje cenu produktu – proto si důsledně příslušenství u vybíraného produktu zkontrolujte, abyste měli jistotu, že. Jednoducho sa ovláda, skladuje a komfortne sa čistí. Oceníte ho napríklad pri príprave koktailov, polievok, omáčok, zeleninových pyré, detských výživ a pod.


Lepšie vybavené mixéry obsahujú užitočné príslušenstvo na sekanie, krájanie, drvenie či šľahanie.

Všetky informácie o produkte. Je to dáno především jeho funkčností, skladností a lehkostí, díky které se dá snadno ovládat. Díky němu máte krémové pokrmy v mžiku hotové, zatímco klasický mixér byste teprve vybalovali. To je jeden z faktorov, ktorý určuje cenu produktu – preto si dôsledne príslušenstva u vyberaného produktu skontrolujte, aby ste mali istotu, že. Braun Food Processors Spares Buy your Braun Food Processors Spares at BuySpares - choose from an extensive range of Braun Food Processors spares , parts and accessories.


All our Braun Food Processors parts are covered by our price match promise, with many parts available for Next Day UK Delivery. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Extra lehké zařízení - až o lehčí než ostatní tyčové mixéry - s novou úzkou a měkkou rukojetí. Série Braun Multiquick byla navržena s ohledem na pohodlí a snadnost použití. S patentovanou technologií Power Bell - kombinací ultra tvrdých nožů z nerezové oceli a. Smoothie, kg, Šľahanie.


Všestranný, výkonný a unikátny tyčový mixér zaujme prvotriednou technológiou a dokonalým spôsobom regulovania rýchlosti jediným stisnutím. Ponúka nemeckú kvalitu a dlhú životnosť. S jediným nástrojem zvládnete mixování, sekání, šlehání, krájení a strouhání, které při použití exkluzivní technologie ACTIVEBlade s pohyblivou mixovací nohou zaručuje vždy perfektní výsledek.


Vyzkoušejte skvělého a univerzálního pomocníka do domácnosti, který se pyšní 7W, technologií POWERBell PLUS pro ještě efektivnější rozmixování, moderním designem a pestrou škálou příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky