čtvrtek 2. července 2015

Půllitr s víčkem

Z přední strany je zdobený obrázkem a vtipným textem. Cínové víko je poté dekorováno ornamenty chmele. Jedná se o dárek nejen pro muže, stejně tak není nutné t. Dárek pro milovníky piva - masívní skleněný krýgl s bohatě zdobeným cínovým víčkem.


Tradiční pivní krýgl s cínovým víčkem , které zabraňuje zvětrávání piva. Potěšte znalce piva korbelem, který vzniká dle historických předloh! Krýgl lahodí oku a navozuje příjemnou atmosféru. Stylový půllitr s kovovým víčkem na originálním keramickém podtácku. Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou.


Vážení zákazníci, v návaznosti na vyhlášení karantény a mimořádného stavu je prodejna do odvolání uzavřena, probíhá pouze výdej a expedice objednávek od 7-hodin. DPH Kusů skladepůllitra cínové víčko je výsledkem naší sklárny a cínařské dílnysklo je tzv lesní sklo Cínařstvíje odlévání ozdobných cínových dekoračních prvků a výrobku spojené úzkou spoluprací českých sklářů a. Půllitr s cínovým víčkem. Hodí se jak na běžné pití, tak jako dekorace. Cínová víčka se na půllitry dávala proto, aby hostům do piva nepadaly mouchy. To už snad dnes nehrozí, ale i tak má cínové víčko své kouzlo a nádech nostalgie.


Při nákupu vice kusů možná sleva. Skleněný půllitr s cínovým víčkem - 5l. Uvedená cena je bez pískování. Osobní půllitr s kovovým víčkem. Skladem - prodejna Brno, ihned k odběru.


Originální tvar půllitru Pilsner Urquell, je doplněn o cínové víčko, které umožň. Pokud vyhrajete více aukcí, lze po předchozí domluvě, sloučit poštovné. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět. Tuplák s cínovým víkem a montáží 1l.


Discover ideas about Keys Art. Elegantní sklenice v různých velikostech je vhodná k dekoru pískováním nebo tiskem. Keramický půllitr s víčkem zelený ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Kdepak z lahve, hezky do skla! Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. Pivní sklo je ideální dárek pro muže.


A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se. V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely. Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr , který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Z našich sklenic si svůj oblíbený drink zaručeně vychutnáte. Stolování a servírování nápojů či jídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky