čtvrtek 6. dubna 2017

Sklenice na víno bohemia

Sklenice na víno bohemia

TOP sklenice na vodu a nealko nápoje 30. My vám ale chceme ukázat, že i na první pohled obyčejné sklenice mohou oživit Vaší domácnost, nebo s nimi. Velký výběr sklenic pro milovníky červeného vína. Najdete zde moderní velké až obří sklenice na červené víno ale také klasické oblíbené tvary.


Nabízíme také broušené, veselé barevné i slavnostní zlacené sklenice na červené víno. Sklenička je charakteristi. Vyrobeno mistry skláři v České republice.


Rozmanitost výrobních kapacit dokládá jak základní závod v Novém Boru, tak i menší moravská sklárna Karolinka, založená v 19. Nedekorované sklo je samozřejmě vhodné pro mytí v myčkách. Veškeré použité suroviny pocházejí z místních. Zabroušený okraj vinného kalíšku.


Sklenice na víno bohemia

Sklárny BOHEMIA se sídlem v Poděbradech jsou nositelem bohaté tradice českého broušeného křišťálu. Tato tradice se zrodila na počátku 18. Můžeme s hrdostí prohlásit, že český broušený křišťál patří k tomu nejlepšímu, co v daném oboru vzniklo. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI.


Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Jedná se o tradiční českou sklářskou výrobu v modením designu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kč 5Kč bez DPH 6Kč 5Kč. Zlacené sklenice na víno sada kusů křišťál Bohemia. Detail produktu Do obchodu.


Dlouhá stopka zase brání prstům, aby ovlivňovaly teplotu vína. A zatímco červenému vínu prospívá objemnější tvar, bílé víno zase vyžaduje sklenice užší. Kč 4Home Termo sklenice Beer classic HotCool 5m.


Sklenice na víno bohemia

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nepoužité nové, ale na originální krabici je poznat že už mají pár let ve. Crystalite Bohemia sklenice na víno Safari ambr a rubín, ks.


Jsme hrdí na pověstnou českou zručnost a podporujeme domácí výrobu. Bohemia Jihlava sklenice na bílé víno Crack 2ML, KS. Bohemia Crystal obsahuje sklo na červené a bílé víno , na sekt,. Vyberte si nové sklo na Porcelánovém světě. Hodnotenie produktu:.


Nejoblíbenější silnostěná sklenice na pivo s uchem - BOHEMIA. Džbánková půllitrová sklenice má hladké stěny bez žebrování. Pokud chcete, aby váš text nebo obrázek z naší nabídky více vynikl, doporučujeme si dárkový půllitr objednat v dárkovém balení (standardně nabízené v modrém provedení).


Zlaté české ručičky odborných sklářů dávají vzniknout těmto skvostům přímo v centru sklářství, kterým je Nový Bor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky