pondělí 10. dubna 2017

Nádoba na šlehání mléka

Nová nádoba na šlehání mléka , která automaticky vyšlehá mléko ve skvělou mléčnou pěnu pro Vaše cappuccino nebo latte. Pěnič mléka ohřev mléka 500ml, šlehání mléka 250ml, nerezové provedení, teplota mléka max. Pravděpodobně více oblíbené než klasické espresso jsou kávové nápoje, jejichž součástí je mléko a mléčná pěna. Pro někoho je to módní záležitost, pro někoho dojem (byť chybný), že tyto nápoje jsou „slabší“, někomu prostě větší množství mléka chutná. Stejně dobře ušleháte studené i teplé mléko a také doma můžete podávat profesionálně vypadající cappuccino.


Překvapte přátele a nalijte jim na horkou kávu studenou pěnu z mléka nebo pomocí této konvičky ušlehejte smetanu na irskou kávu.

Možnost zpracovat až 1ml mléka na šlehání a až 2ml mléka na ohřev. W, STRIX, automatické vypnutí Elegantní napěňovač mléka v kovovém provedení. Třešničkou na dortu je potom jednoduchá manipulace, s níž si bez větších problémů poradí i laik. Jediným závažnějším nedostatkem je horší konstrukce dna nádoby. Ulpívají na něm připálené zbytky mléka , které se jen obtížně čistí.


Nádoba má objem pouhých l, takže připravíte pouze jednu kávu. Potřebujete se okamžitě zbavit mléka , které zůstalo uvnitř v trysce i na ní a udržovat trysku bez nečistot, takže ji po šlehání vždy znovu otřete a profoukněte. Konvička na šlehání mléka - 600ml.

Nerezová konvička pro zpěnění mléka na přípravu kávových specialit z espressa. Díky hubičce se mléko do šálku dobře nalévá - vhodné i pro techniku latte art. Vybírejte si Pěniče mléka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jde o kapacitu ohřevu mléka a kapacitu šlehání mléka. Do jisté míry souvisí s objemem nádoby a vždy platí, že kapacita pro ohřev je vyšší.


Přeci jen mléko šleháním nabírá na objemu a není možné, aby napěnilo přes okraj. Jak udělat smetanu z mléka. Pokud potřebujete šlehačku, ale na poslední chvíli vám došla smetana na šlehání , nepanikařte - stále je naděje! Přestože výroba vlastní smetany z mléka může znít jako strašlivá vyhlídka, je to ve skutečnosti pozo.


ZACK Džbánek na šlehání mléka z nerezu ADEO. Bez kuchyňské minutky se jistě neobejde žádná kuchyně. Tento analogový měřák času je navíc vybaven magnete pro zavěšení.


Firma ZACK je prémiovou evropskou značkou, specializující se na produkty z nerezové oceli v segmentu designových bytových doplňků. Při šlehání mléka se může pokazit mnoho věcí. To se dozvíte v dalším díle našeho seriálu o přípravě cappuccina od Petry Davies Veselé. Většinou připomíná ruční šlehač na šlehačku a funguje na stejném principu – několika rychlými pohyby pístu šleháte mléko, až se vám napění.


Existují také shakery na šlehání mléka , které se výborně hodí pro přípravu ledové kávy, protože v nich lze našlehat mléko za studena.

Na této stránce najdete nerezové konvičky na šlehání mléka k espressu. Jen s dobrou nerezovou konvičkou v kombinaci s výkonným espressem a kvalitním mlékem můžete dosáhnout té nejhustší lahodné pšny pro Vaše cappuccinonebo latte macchiato. Samozřejmě i schopnost dobrého barmana dělá hodně. Napěňovač má nepřilnavou povrchovou úpravu , tři plně automatické režimy provozu a dva snadno vyměnitelné nástavce.


Elektrický napěňovač a ohřívač mléka, umožňuje zpracovat až 1ml mléka na šlehání a až 2ml mléka na ohřev. Výborný pomocník na výrobu pěny na cappuccino, latte a další výtečné nápoje. Objem 5ml Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitn. Používá se k našlehání horkého mléka pomocí páry kávovaru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky