středa 26. dubna 2017

Mora mikrovlnka

Záleží iba na vás, k akému štýlu varenia budete rúru používať. Vstavané mikrovlnné rúry navyše dokonale dizajnovo ladia s ponukou vstavaných rúr, čo vám zabezpečí pekný kompaktný vzhľad vašej kuchyne. Viac informácii o mikrovlnných rúrach MORA nájdete v sekcii Poradňa.


Ze široké nabídky vestavných mikrovlnných trub MORA v krásném designu si vybere opravdu každý. Záleží pouze na vás, k jakému stylu vaření budete troubu používat. Nabízíme velmi kvalitní zpracování mikrovlnných trub v černé a nerezové barvě.

Všechny trouby jsou zpracovány z kvalitního nerezu, a to včetně. V této sekci naleznete nabídku volně stojících mikrovlnných trub MORA v pěkném bílé, černém či nerez designu dle vašeho přání. V tejto sekcii nájdete ponuku voľne stojacích mikrovlnných rúr MORA v peknom bielom, čiernom či nerezovom dizajne podľa vášho priania. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií.


Minimalistická voľne stojaca mikrovlnná rúra s jednoduchým ovládaním prekvapí rozumnou cenou, vďaka čomu sa stane výborným pomocníkom do každej kuchyne. Zo širokej ponuky vstavaných mikrovlnných rúr MORA v krásnom dizajne si vyberie skutočne každý. Ponúkame veľmi kvalitné spracovanie mikrovlnných rúr v čiernej a nerezovej farbe.


Všetky rúry sú spracované z kvalitného nerezu, a to vrátane rámčeka a. Je vybavená výkonovými stupni a digitálním programátorem s možností nastavení ohřevu až minut.

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Volně stojící mikrovlnná trouba nabízí jednoduchý moderní design, snadné ovládání a zároveň přijatelnou cenu, což z ní dělá skvělého pomocníka pro každou kuchyni. Domáce spotrebiče Mora do kuchyne ale aj kúpeľne.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Rúra má objem litrov a otočný tanier má priemer 2cm. Výkon si môžete nastaviť z piatich. Voľne stojaca mikrovlnná rúra Typ varenia rozmrazenie, mikrovlnka Časovač Áno Hĺbka balenia centimeter Veľkosť otočného taniera 2centimeter Vstupné striedavé napätie 2volt Gramofón Áno Hĺbka 3centimeter Dizajn skrine voľne stojace Vstavaný displej Nie Šírka balenia 48.


Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov. Interiér mikrovlnky je z. Ponúka výkonových stupňov a možnosť rozmrazovania, s digitálnym programátorom s možnosťou nastavenia ohrevu na minút. Maximálny mikrovlnný výkon je 7W. Vo vnútornom priestore sa nachádaza otočný tanier s priemerom 2cm.


Môžete si tiež zvoliť medzi stupňami výkonu. V ponuke ich máte až vrátane funkcie rozmrazovania. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Mikrovlnné trouby Mora za akční ceny.


Co se týče velikosti, vzhledem k objemu lze očekávat menší spotřebič.

Všechny hodnoty jsou, jak můžete vidět v tabulce, podprůměrné, což samo o sobě dává najevo, že bude tato mikrovlnka menší. V dnešní době se mikrovlnná trouba běžně využívá v téměř každé domácnosti. MORA poskytuje volně stojící mikrovlnnou troubu, s jejíž umístěním si vůbec nemusíte lámat hlavu. MORA MT 1S dosahuje výkonu až 7W. Nechýba ani funkcia rozmrazovania a expresného zohrievania.


Okrem možnosti manuálneho zvolenia typu a intenzity zohrievania je k dispozícii rad ďalších funkcií. K dispozici vám je časovač až na minut. Ukončení ohřevu vám tato praktická mikrovlnka oznámí zvukovým signálem. Trouba má jednoduché mechanické ovládání a ergonomickou rukojeť dvířek.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ponúkame kompletnú ponuku vstavaných a voľne stojacich mirovlnných rúr od značiek Eta, Bosch, Mora , Whirlpool a ďalšie.


Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky