čtvrtek 20. dubna 2017

Sáčky do vakuové baličky

Obchod specializovaný na vakuování potravin a sous-vide vaření. Prodej baliček poslední dobou prudce stoupá díky snadnému skladování veškerých potravin ve vakuových sáčcích. Několik různých názvů pro dva produkty sáčky a fólie na potraviny v různých velikostech do různých vakuových svářeček, vakuových baliček a vakuových balicích strojů.


Vyberte si z naší nabídky hladkých a vroubkovaných sáčků pro vakuové baličky. V detailu produktu si můžete jednoduše vybrat rozměr sáčku - výšku a šířku sáčku. Vroubkované sáčky jsou určené pro vakuové baličky s externím sáním a hladké sáčky jsou určeny pro komorové vakuové baličky.

Dalším nabízeným sortimentem jsou sous-vide vařiče, a varné vakuové sáčky. Samozřejmostí jsou dodávky vakuových sáčků, které vedeme všechny skladem. V naší nabídce najdete sáčky pro komorové i bezkomorové stroje, které by neměly chybět v žádné profesionální kuchyni. Naše poslední expedice bude 21.


Ohřevná deska (slouží k zatavení a uchycení fólie) je řízena termostatem. Balička do průtažné fólie DP-SM. Automatické nastavení napětí fólie. Kvalitní vakuové baličky pro domácnosti i menší provozovny.


Po vakuování dojde k výraznému prodloužení doby trvanlivosti potravin.

Pro vakuování se používají speciální vakuovací baličky. Nabízené sáčky pro vakuové baličky jsou vhodné pro použití do externích lištových vakuovaček, vhodné jsou ale také do komorových vakuovaček na potraviny. Sáček je hladký, s tloušťkou mm. Balení obsahuje 1kusů sáčků. Sáčky nejsou vhodné k tepelné úpravě, ale hodní se do chladících a mrazících zařízení.


Všechny stroje jsou vybaveny přípojkou na plyn, díky čemuž lze sáčky plnit speciálním inertním plynem, který vytvoří ochrannou atmosféru a prodlouží životnost potravin, ty si zachovají svou čerstvost, vzhled i veškeré živiny. Vákuové baličky a sáčky na uchovávanie diviny. Udržujte svoje potraviny dlho čerstvé a predĺžte ich trvanlivosť až niekoľkonásobne vďaka vákuovým baličkám. Do komorových vakuových baliček se používají speciální hladké vakuovací sáčky.


Vakuové balicí stroje jsou vyrobeny z. Komorové vakuové baličky se dělí podle výkonu vakuové pumpy a rozměru vakuové komory. Jak to funguje: pro vakuování potřebujete vakuovaní přístroj a speciální vakuové sáčky. Na ovládacím panelu stroje nastavíte teplotu svářecí lišty a míru odsátí vzduchu.


E-shop a kamenná prodejna, servisní zázemí. Sáčky do vakuové baličky 200x3mm, sada 100. Do profi vakuovačky musí přijít správné sáčky do vakuovačky a to nejméně o hustotě mikronů. Hlavním cílem sáčku je ochrana potravin, zachování kvality a prodloužení trvanlivosti zabalených produktů, tj. Vákuovacie sáčky a rolky Maxxo sú veľmi pevné a stabilné, majú silné drážkovanie, ktoré umožňuje dokonalé odsatie vzduchu a vytvorenie vzduchotesného spoja.


V našem sortimentu naleznete vakuovací sáčky hladké i vroubkované.

Plastická struktura, odolné proti roztržení. Recyklovatelný a opakovaně použitelný. Určena do menších provozů.


Vhodná pro balení potravin bez většího množství tekutiny, jako jsou např. Potravinářské fólie) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky