čtvrtek 6. dubna 2017

Multifunkční pánev

Multifunkční pánev

Elektrická pánev dokáže připravit všechny pochoutky jako pánev klasická, nic víc ale neočekávejte. Remosky – Tyto přístroje jsou mezi námi již několik dlouhých desetiletí a stále patří mezi oblíbené náčiní. Jejich systém nabízí přípravu pokrmů jako v menší troubě, čímž umožňují variabilnější. Je to výrobek ryze české firmy, která má profesionální strojové, nástrojové a odborné zázemí. Multifunkční stolní pánev FT MD.


V této multifunkční pánvi můžete zapékat, smažit, grilovat a ohřívat. Celonerezové stolní multifunk. Nová multifunkční pánev od RidgeMonkey.


Teď můžete popustit uzdu své kulinářské fantazii a zažít opravdové kuchařské dobrodružství! Nový díl ze série The Great Escape od RidgeMonkey. Elektrické pánve se staly oblíbeným typem elektrického hrnce. Tyto víceúčelové elektrické pánve jsou pro svou malou velikost dobře přenosné, často se proto využívají na chalupách, chatách apod. Potraviny se nevysušují, zachovávají svoji vůni a dochází k minimální ztrátě jejich biologických hodnot.


Tlakové pánve od těchto výrobců mají naopak poměrně nízké příkony, neboť se počítá s tím, že větší část provozní doby budou pracovat jako tlakový kotel, nebo tlaková pánev a tím budou pracovat s nízkým příkonem. S pečící pánví přinesete do své domácnosti multifunkční zařízení, které dokáže zpracovat potraviny hned několika způsoby. Navíc jsou tyto pánve vyrobeny z nepřilnavých materiálů a nemusíte proto používat tuk. Pečící pánev peče, smaží, dusí, zapéká i vaří. BRF-94G Smažicí pánev multifunkční plynová, objem vany l, bi-metalové dno.


Servis po celé ČR zajištěn Pánev multifunkční BRF-78ET. Cenově dostupné vybavení zapojuje praktické funkce. Ochranný okraj smažící pánve, vynikající rozvod tepla po celé ploše i výpustný ventil kolíkem. Pevná a stabilní konstrukce je velikostí uzpůsobená běžným normám.


Multifunkční pánev

Zařízení můžete snadno. Ahoj holky (kluci), chtěla jsem se zeptat, jako svatební dar jsme dostali multifunkční pánev , je to taková obrovsá pánev s uchy, poklicí a zapínámím do zásuvky, jen moc nevím, naci je až tak dobrá, máte ji někdo? Je v podstatě multifunkční pánví a je ideální na chalupy nebo malých kuchyní, kde není prostor pro klasickou troubu na pečení.


Nabízí konvektomaty, kávovary, fritézy, gastronádoby, chladící techniku a vše potřebné v gastronomii. Livington Copperline hranatá pánev spojuje kvalitní keramiku a vysoko vodivou měď. Spolu vytvářejí takzvaný dvojitý Copperline efekt: na pánvi nic neulpívá a je odolná vůči poškrábání. Do jídla se takto nemohou dostat žádné zdraví škodlivé částečky zeškrábané z pánve. Můžete ji klidně vložit do trouby a. Free Shipping Available.


Plynulá regulace teploty: °C až 2°C. Předmět plnění: - dodávka ks multifunkční tlakové pánve dle specifikace - rozměry max. Jednoduché, prostorově nenáročné skladování, ideální i do menších kuchyní. Pomocí multifunkční oboustranný pánve - 5minute CHEF red COPPER PAN můžete grilovat, péct nebo připravovat toasty, a to dokonce dvakrát rychleji než na běžné pánvi.


U dodavatele : 3-dnů ks. Pánev se velmi rychle zahřeje a je schopná udržet stabilní teplotu. Skladem v expedičním skladu, expedice do hodin.


Multifunkční pánev

Vybavení pekáren, cukráren a gastro zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky