středa 12. dubna 2017

Koupelnové police

Využijte prostor, který máte k dispozici, co nejlépe a pořiďte si na zdi koupelnové police. Nejenže zajistí trochu úložného prostoru navíc, ale uvolní vám i tak drahocenné místo na podlaze. Police a poličky jsou praktičtí pomocníci pro odložení věcí v koupelně pro opakované použití.


Poličky využijeme nejen ve sprchových koutech pro odložení sprchového gelu, šampónu, ale také pro odložení ručníků a jejich vysušení. Na tyto koupelnové police uložíte vše potřebné pro sprchování a koupání. Problém je, že nemáte moc místa.

Proto je musíte buď navrtat, nalepit nebo zavěsit na dlaždice. Pevné koupelnové police. Zařízení koupelny zdaleka nemusí být těžké – dokonce i malý prostor můžete zajímavě zařídit, např. Koupelnové poličky bez vrtání. Různorodost sortimentu vybízí k zařízení funkčního prostoru.


Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní.


Vyberte si koupelnové police z nabídky stovek obchodů za ty nejlepší ceny!

Porovnejte ceny a nakupujte s přehledem. Free Shipping Available. Záleží jen na vašich potřebách. Každý regál se pak v koupelně postará o skvělou organizaci vašich věcí. Ať už se jedná o kosmetiku, ručníky nebo další koupelnové potřeby.


Police do koupelny v dekoru dřeva nebo ve vysokém lesku jsou velmi krásným dekorativním doplňkem do koupelny. Nejen, že vznikne v koupelně další krásná dekorace, ale také místo pro odkládání denních potřeb v koupelně. Police , poličky na kosmetické doplňky a sušáky na ručníky do koupelny.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Právě praktičnost je podmínkou všech koupelnových doplňků usnadňující pobyt v koupelně. Zároveň bychom ale neměli zapomínat, že koupelnové doplňky by měly být designově sladěny s ostatními prvky koupelny. Zvětšete úložný prostor ve vaši koupelně.


Regály a police jsou cenově dostupné a jednoduché pro instalaci. Nebojte se nás kontaktovat, rádi Vám se vším poradíme. Vybírejte z kelímků na kartáčky, dávkovačů na mýdlo, skleněných dóz i vonných olejů.


Poradce při nákupu: 79. I vaše koupelna si zaslouží trochu pozornosti. Police a regály v naší nabídce nezaberou příliš místa, přesto pojmou spoustu předmětů pro každodenní použití, které nechybí v žádné koupelně.


Všechny přípravky do koupele, nejrůznější kosmetika, krabice s pracími prášky a aviváže či prostor na.

Některé modely se navíc mohou pochlubit praktickými háčky na ručníky a zrcadlem na boční straně. Co se týče montáže, bodují především police do sprchy a regály do sprchy: s přísavkami a háčky na zavěšení si ušetříte práci s vrtáním do obkladaček. Mezi regály do sprchy najdete také praktické rohové police.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky