pátek 7. dubna 2017

Násada fiskars

Free Shipping Available. With over a Million Products, Find Exactly What You Need at the Right Price. Discover the Magic of Easy DIY! Násady k zahradnímu nářadí jsou nezbytným příslušenstvím, které výborně uplatníte, pokud se vám povedene něco vyvést, co by jste tak úplně vyvést nechtěli.


Vďaka nej bude práca vo výškach úplnou hračkou.

Kapkovitý tvar násady a patentovaný mechanismus na rychlé připojení nástavců. Má závěsnou smyčku ke snadnému skladování. Set je složen ze tří kusů nářadí. Nářadí je velmi lehké a práce s nimi je velice pohodlná. Díky ní bude práce v korunách stromů naprostou hračkou.


Produkt je opatřen plastovým potahem pro příjemnější držení. V miestach uchopenie je potiahnutá mäkčeným plastom pre väčšie pohodlie pri práci. Výrobok je vybavený plastovým poťahom, aby bolo držanie ešte pohodlnejšie.

Aby se rostlinám dařilo, je potřeba zvolit správný nástroj ze sekce zahradního nářadí, a to pro kultivování, urovnávání a osetí záhonů. Násada k rýchlemu uchytenie nástavcov QuikFit. V naší nabídce naleznete široký sortiment různých nástavců, které lze využít pro všechny zahradní činnosti. Fínskej značky a za skvelé ceny.


Kevyt ja laadukas tuote jokapäiväiseen käyttöön. Na konci násady je oko na zavesenie, ktoré slúži na komfortné uskladnenie. Pripevnenie nástavca je jednoduché a zvládne ho úplne každý. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Má dvojitý zámek pro bezpečné použití. Vysouvá se až do maximální délky m. Je vyrobena z hliníku, tedy velmi lehká, povrch je tmavošedý. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.

Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Odolné plastové prsty hrábí se skvěle hodí pro hrabání a úklid každé zahrady, přičemž Vám tito společníci budou sloužit po dlouhé roky. Kvapkovitý tvar násady a patentovaný mechanizmus na rýchle pripojenie nástavcov. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou.


Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační. Speciálně tvarovaná násada potažená v místech uchopení měkkým příjemným plastem. Lze k ní rychle a pevně připojit všechny nástavce. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě.


Výhodná sada obsahující teleskopickou násadu a čistič okapů z řady QuikfitTM od FISKARS. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vyrobeno z tvrzeného hliníku, barveno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky