středa 26. dubna 2017

Odklepavac na kavu

Platba možná pouze kartou ️Eshop: Doprava na kávu zdarma od 3Kč, abychom zpříjemnili domácí pohodu ️Kávy máme dostatek, pražírna funguje normálně. Přejeme hodně zdraví a pevné nervy! Odklepávač na kávu je baristická pomôcka, ktorá slúži na vyklepanie kávového odpadu počas prípravy kávy. Je potrebné vyberať kvalitný odklepávač na kávu keďže sa s ním pracuje každý deň a je často namáhaný preto je potrebné aby bol vyrobený z kvalitného materiálu. V tejto kategórii ponúkame aj zásuvkové odklepávače a odklepávače na kávu pre domáce.


Praktická nádoba z nerezu na odklepávání použitej kávy. Vnútri obsahuje odolnú lištu, ktorá odolá aj vysokej záťaži, o ňu sa káva odklepe. Potom lištu ľahko uvoľnite a vyprázdnite obsah nádoby. Odklepávač s objemom litra sa hodí ako doplnok ku každému espresse Catler.


Predaj odklepávačov na kávu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Uvnitř obsahuje odolnou lištu, která odolá i vysoké zátěži, o ni se káva odklepe. Poté lištu snadno uvolněte a vyprázdněte obsah nádoby. Odklepávač o objemu litru se hodí jako doplněk ke každému espressu Catler. V katalogu nemáme podrobnější informace o odklepavac na kavu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. S pákou jednoduše zaklepeš na gumovou odklepávací část.


Dno odklepávače je ošetřené protiskluzovým materiálem. Konstrukce umožňuje mytí v myčce. Veľmi exkluzívny, kovový odklepávač vyrobený z ocele s hrúbkou mm.


Stabilitu zaisťujú gumové nožičky a samotná výha výrobku, ktorá je kg. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele s vysokým leskom a pogumovanými okrajmi, stredová tyč pre tlmenie nárazu. Jedná sa o praktickú vychytávku, ktorá Vám uľahčí manipuláciu s použitou kávou v páke.


Oba kusy lze mít v myčce. Jedná se o praktickou vychytávku, které Vám usnadní manipulaci s použitou kávou v páce. Na dně je protiskluzová gumička. Nárazem do pogumované tyče z ocely vyklepnete starou kávu do nádoby. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Elegantný a štýlový odklepávač na kávu z nerezu a silikónu Rhinowares. Robustný a veľmi kvalitný odklepávač od spoločnosti Rhinowares s takmer nezničiteľnou tyčou na odklepávanie.


Použitú kávu z filtra kávovaru jednoducho vyklopíte do odklepávača o vyberateľnú lištu. Táto lišta je špeciálne navrhnutá tak, aby odolala neustálemu oklepávaniu a silným tlakom, takže si nerobte obavy, či nepraskne alebo sa nepokazí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky